Young010 zoekt nieuwe leden voor 2022

Aanmelding nú van start!

Wil jij het verschil maken in de stad? Meld je dan nu aan! 

Over Young010 

Young010 is de jongerenadviesraad van Rotterdam en dat als doel heeft de stad leuker, mooier en beter te maken voor en door jongeren. 

Sinds 2017 zijn we hét aanspreekpunt in Rotterdam als het gaat over jongerenzaken. Young010 gaat over allerlei onderwerpen het gesprek aan met andere jongeren (en volwassenen) in de stad en adviseert het stadsbestuur – gevraagd én ongevraagd – over wat er onder jongeren leeft en over wat zij belangrijk vinden. 

 Young010 wil het verschil maken in de stad. Jij ook? Meld je dan aan vóór 4 april. Hoe je dat doet? Wees creatief! Meld je aan via onderstaand formulier en mail jouw brief/video/presentatie/poster – of iets anders naar  young010@lokaal.org. 

Young010 is powered by LOKAAL

Young010 in actie 

Je kent Young010 misschien van de Jongerentop010, Young010 on Tour of van Young010 de Podcast. Dit zijn projecten die wij doen om de stem van jongeren een podium te geven én om die op te halen zodat we kunnen adviseren.  

Young010 adviseert schriftelijk, maar ook door in gesprek te gaan met het stadsbestuur of door avonden te organiseren zoals Young010 on Tour en Young010 Connects. Zo zijn we regelmatig aanwezig bij de gemeenteraad om over de adviezen te vertellen, nodigen we het stadsbestuur, ambtenaren en experts om met ons en andere jongeren in gesprek te gaan.  

Check de instagram van Young010 om een beeld te krijgen van wat we allemaal doen! 

 

Wat brengt 2022? 

Young010 is weer on Tour, richt zich op het opzetten van een jongerenagenda voor jongeren in de stad en schrijft op basis van Young010 on Tour weer twee nieuwe adviezen.  

Voorwaarden: 

  • Je bent minimaal 13 jaar en maximaal 23; 
  • Je woont in de gemeente Rotterdam; 
  • Je wil je inzetten voor projecten en activiteiten, waarbij we in gesprek gaan met jongeren, wethouders, gemeenteraadsleden, ambtenaren en andere professionals 

Wat wij bieden: 

  • Werken aan talentontwikkeling en het opbouwen van je netwerk; 
  • Een nieuwe club mensen die samen met jouw werken aan hetzelfde doel, waarmee we ook ieder kwartaal wat leuks doen; 
  • Verschillende trainingen (afhankelijk van de projecten waar we op dat moment mee bezig zijn); 
  • Learning by doing door mee te draaien in toffe projecten; 
  • Maandelijkse vrijwilligersvergoeding. 

Young010 is powered by LOKAAL

Aanmelding Young010 2022

  • *Vergeet jouw brief/video/presentatie/poster – of iets anders naar  young010@lokaal.org te mailen.

Door

Tags: Aanmelden, Nieuws & young010