Ons team

Liesbeth Levy - Directeur

Liesbeth is directeur van LOKAAL. Zij is onder meer verantwoordelijk voor de methodiekenontwikkeling en de acquisitie van LOKAAL. Je kunt haar bereiken per e-mail. Volg haar ook op Twitter.

Lonneke van der Noordt - Projectleider

Lonneke is verantwoordelijk voor het training- en cursusaanbod van LOKAAL (waaronder de Basiscursus Gemeentepolitiek en de Masterclass Gemeentepolitiek), voor het Groot Jongerendebat Rotterdam en voor Young010. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Astrid Boonstoppel - Communicatie

Astrid is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van LOKAAL. Je kunt haar bereiken per e-mail. Zij beheert onder meer de sociale media kanalen van LOKAAL (Twitter & Facebook).

Maarten Bellaard - Debatredacteur

Maarten is verantwoordelijk voor de debatredactie van o.a. 010-Actueel (i.s.m. Bibliotheek Rotterdam), DRAAD (i.s.m. Arminius) en de 010 Debatten (i.s.m. het AD/Rotterdams Dagblad & het NN/DE-Café). Je kunt hem bereiken per e-mail.

Nienke van Wijk - Creative producer

Nienke is als producent o.a. betrokken bij het lesprogramma ‘Durf te denken’, het Vrijheidsdebat en de LOKAAL Academie. Je kunt haar bereiken per e-mail.