Ons team

Liesbeth Levy - Directeur

Beeld: Rogier Bos

Liesbeth is directeur van LOKAAL. Zij is onder meer verantwoordelijk voor de methodiekenontwikkeling en de acquisitie van LOKAAL en tevens betrokken bij het lesprogramma ‘Durf te denken’, het Vrijheidsdebat en de LOKAAL Academie. Je kunt haar bereiken per e-mail. Volg haar ook op Twitter.

Pauline Ouwerkerk - Communicatie Jongerentop010 en LOKAAL

Pauline is verantwoordelijk voor de communicatie van de Jongerentop010 en LOKAAL. Je kunt haar bereiken via pauline.ouwerkerk@lokaal.org.

Hidde Visser - Projectmedewerker

Hidde is verantwoordelijk voor het Groot Jongerendebat Rotterdam (GJR) en de daarbij behorende ‘Train de Premier’-trainingen, de Basiscursus Gemeentepolitiek en de Masterclass Lokale Democratie. Je kunt hem bereiken per e-mail.

Ivana Pilipović - Projectmedewerker

Ivana begeleidt Young010, de Rotterdamse jongerenraad. Je kunt haar bereiken via ivana.pilipovic@lokaal.org.

Sabine Maertens - Projectleider Jongerentop

Sabine richt zich als projectleider op de Jongerentop die in 2020 gaat plaatsvinden. Zij is te bereiken via sabine.maertens@lokaal.org.

Yoshua van den Broek

Yoshua maakt deel uit van het productieteam van de Jongerentop010. Je kunt hem bereiken via yoshua.vandenbroek@lokaal.org.

Halil Karaaslan - Trainer

Halil Ibrahim Karaaslan (1988) is docent maatschappijleer en sociaal ondernemer. Halil heeft als docent afgelopen 10 jaar gewerkt in Rotterdam en omstreken en zet zich vanuit zijn expertise als docent in voor inclusief onderwijs. Als sociaal ondernemer verzorgt Halil verschillende workshops en trajecten voor scholen, gemeenten en andere instellingen.

Naast zijn werk als docent en sociaal ondernemer is Halil voorzitter van het Contactorgaan Moslims en overheid.

Bij LOKAAL geeft Halil o.a. de Basiscursus Gemeentepolitiek.

Fouad el Haji - Trainer

Fouad el Haji (1969) is bestuurskundige en onderwijskundige. Als politicus was Fouad el Haji o.a. onderwijsspecialist voor de PvdA in Rotterdam. In die hoedanigheid heeft hij veel ervaring opgedaan met alle media en spreken in het openbaar. Op dit moment is Fouad interim manager, onderwijsman en trainer. Zijn meest recente (inter-)nationale lobbyactiviteiten verrichtte hij voor Rif Alert en de Hulplijn Radicalisering (onlangs genomineerd voor de Hein Roethofprijs).

Bij LOKAAL geeft Fouad o.a. de Basiscursus Gemeentepolitiek.

Victor Vlam - Trainer en debatleider

Victor Vlam is trainer, gespreksleider en Amerikakenner. Als trainer leert hij mensen beter te presenteren, debatteren en overtuigen, waaronder landelijke politieke lijsttrekkers. Victor heeft campagne gevoerd voor Barack Obama, schreef het boek ‘Denken als Donald Trump’ en duidt de VS in de media.

Voor LOKAAL leidt hij grote debatten zoals de finale van het jaarlijkse Groot Jongerendebat Rotterdam (GJR).

Chaimae Fadis - Voorzitter Young010

Beeld: Rogier Bos

Young010 is hét jongerencollectief van Rotterdam dat als doel heeft de stad leuker, mooier en beter te maken voor jongeren. Young010 (de opvolger van de Rotterdamse Jongerenraad) verbindt jongeren in en aan Rotterdam, inspireert hen om zich te blijven ontwikkelen en draagt bij aan een veilige stad.

Chaimae Fadis is de voorzitter van Young010. Contact opnemen met Young010? Dat kan! Mail al je vragen naar young010@lokaal.org.

Rico Idris - Vice-voorzitter Young010

Beeld: Komas Majid

Young010 is hét jongerencollectief van Rotterdam dat als doel heeft de stad leuker, mooier en beter te maken voor jongeren. Young010 (de opvolger van de Rotterdamse Jongerenraad) verbindt jongeren in en aan Rotterdam, inspireert hen om zich te blijven ontwikkelen en draagt bij aan een veilige stad.

Rico Idris is de vice-voorzitter van Young010. Contact opnemen met Young010? Dat kan! Mail al je vragen naar young010@lokaal.org.