Ons team

Liesbeth Levy - Directeur

Beeld: Rogier Bos

Liesbeth is directeur van LOKAAL. Zij is onder meer verantwoordelijk voor de methodiekenontwikkeling en de acquisitie van LOKAAL. Je kunt haar bereiken per e-mail. Volg haar ook op Twitter.

Lonneke van der Noordt - Projectleider

Lonneke is verantwoordelijk voor het training- en cursusaanbod van LOKAAL (waaronder de Basiscursus Gemeentepolitiek en de Masterclass Gemeentepolitiek), voor het Groot Jongerendebat Rotterdam en voor Young010. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Astrid Boonstoppel - Communicatie

Astrid is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van LOKAAL. Je kunt haar bereiken per e-mail. Zij beheert onder meer de sociale media kanalen van LOKAAL (Twitter & Facebook).

Maarten Bellaard - Debatredacteur

Maarten is verantwoordelijk voor de debatredactie van o.a. 010-Actueel (i.s.m. Bibliotheek Rotterdam), DRAAD (i.s.m. Arminius) en de 010 Debatten (i.s.m. het AD/Rotterdams Dagblad & het NN/DE-Café). Je kunt hem bereiken per e-mail.

Maël Vanhelsuwé - Beleidsmedewerker Young010

Maël houdt zich o.a. bezig met de (inhoudelijke) begeleiding van Young010. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Nienke van Wijk - Creative producer

Nienke is als producent o.a. betrokken bij het lesprogramma ‘Durf te denken’, het Vrijheidsdebat en de LOKAAL Academie. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Halil Karaaslan - Trainer

Halil Ibrahim Karaaslan (1988) is docent maatschappijleer en sociaal ondernemer. Halil heeft als docent afgelopen 10 jaar gewerkt in Rotterdam en omstreken en zet zich vanuit zijn expertise als docent in voor inclusief onderwijs. Als sociaal ondernemer verzorgt Halil verschillende workshops en trajecten voor scholen, gemeenten en andere instellingen.

Naast zijn werk als docent en sociaal ondernemer is Halil voorzitter van het Contactorgaan Moslims en overheid.

Bij LOKAAL geeft Halil o.a. de Basiscursus Gemeentepolitiek.

Fouad el Haji - Trainer

Fouad el Haji (1969) is bestuurskundige en onderwijskundige. Als politicus was Fouad el Haji o.a. onderwijsspecialist voor de PvdA in Rotterdam. In die hoedanigheid heeft hij veel ervaring opgedaan met alle media en spreken in het openbaar. Op dit moment is Fouad interim manager, onderwijsman en trainer. Zijn meest recente (inter-)nationale lobbyactiviteiten verrichtte hij voor Rif Alert en de Hulplijn Radicalisering (onlangs genomineerd voor de Hein Roethofprijs).

Bij LOKAAL geeft Fouad o.a. de Basiscursus Gemeentepolitiek.

Victor Vlam - Trainer en debatleider

Victor Vlam is trainer, gespreksleider en Amerikakenner. Als trainer leert hij mensen beter te presenteren, debatteren en overtuigen, waaronder landelijke politieke lijsttrekkers. Victor heeft campagne gevoerd voor Barack Obama, schreef het boek ‘Denken als Donald Trump’ en duidt de VS in de media.

Voor LOKAAL leidt hij grote debatten zoals de finale van het jaarlijkse Groot Jongerendebat Rotterdam (GJR).

Soedhier Bansidhar - Voorzitter Young010

Beeld: Sander van Wettum

Young010 is hét jongerencollectief van Rotterdam dat als doel heeft de stad leuker, mooier en beter te maken voor jongeren. Young010 (de opvolger van de Rotterdamse Jongerenraad) verbindt jongeren in en aan Rotterdam, inspireert hen om zich te blijven ontwikkelen en draagt bij aan een veilige stad.

Soedhier is door de kerngroep van Young010  gekozen als voorzitter. Contact opnemen met Young010? Dat kan! Mail al je vragen naar young010@lokaal.org.

Chaimae Fadis - Vice-voorzitter Young010

Beeld: Rogier Bos

Young010 is hét jongerencollectief van Rotterdam dat als doel heeft de stad leuker, mooier en beter te maken voor jongeren. Young010 (de opvolger van de Rotterdamse Jongerenraad) verbindt jongeren in en aan Rotterdam, inspireert hen om zich te blijven ontwikkelen en draagt bij aan een veilige stad.

Chaimae is door de kerngroep van Young010  gekozen als vice-voorzitter. Contact opnemen met Young010? Dat kan! Mail al je vragen naar young010@lokaal.org.