Ons team

Liesbeth Levy - Directeur

Liesbeth is directeur van LOKAAL. Zij is onder meer verantwoordelijk voor de methodiekenontwikkeling en de acquisitie van LOKAAL en tevens betrokken bij het lesprogramma ‘Durf te denken’, het Vrijheidsdebat en de LOKAAL Academie. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Als directeur van  Stichting Lokaal maakt Liesbeth zich hard voor een sterke Rotterdamse democratie. Liesbeth zie het als een centrale verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk Rotterdammers te bereiken. Lokale politiek is immers pas democratisch als alle lagen van de bevolking betrokken worden. Hoe breng je verschillende groepen mensen met elkaar in gesprek over kwesties die de samenleving in beroering brengen? Liesbeth gaat er van uit dat ieder mens de mogelijkheid heeft om na te denken, ongeacht zijn of haar achtergrond. Haar motto is daarbij: ‘”Niet lullen maar luisteren!”. Volg haar ook op Twitter.

 

Ivana Pilipović - Projectmedewerker

Ivana begeleidt Young010, de Rotterdamse jongerenraad. Je kunt haar bereiken via ivana.pilipovic@lokaal.org.

Yoshua van den Broek – Projectleider GJR + Freelance Productie medewerker

Yoshua neemt de organisatie van het Groot Jongerendebat Rotterdam op zich en zorgt daarnaast voor de productionele kant van losse projecten binnen LOKAAL . Je kunt hem bereiken via yoshua.vandenbroek@lokaal.org.

Pauline Ouwerkerk - Communicatie & PR van LOKAAL

Pauline is verantwoordelijk voor de communicatie & PR van LOKAAL. Je kunt haar bereiken via pauline.ouwerkerk@lokaal.org.

Maaike Baas - Junior Communicatie van LOKAAL

Maaike ondersteunt Pauline met de communicatie van LOKAAL. Je kunt haar bereiken via maaike.baas@lokaal.org.

Amyke Hubach - Stagiair bij LOKAAL

Amyke doet haar afstudeerstage bij LOKAAL en ondersteunt daarbij ook Young010. Je kunt haar bereiken via amyke.hubach@lokaal.org.

Sabine Maertens - adviseur LOKAAL

Sabine adviseert LOKAAL over diverse projecten. Zij is te bereiken via sabine.maertens@lokaal.org.

Halil Karaaslan - Trainer

Halil Ibrahim Karaaslan (1988) is docent maatschappijleer en sociaal ondernemer. Halil heeft als docent afgelopen 10 jaar gewerkt in Rotterdam en omstreken en zet zich vanuit zijn expertise als docent in voor inclusief onderwijs. Als sociaal ondernemer verzorgt Halil verschillende workshops en trajecten voor scholen, gemeenten en andere instellingen.

Naast zijn werk als docent en sociaal ondernemer is Halil voorzitter van het Contactorgaan Moslims en overheid.

Bij LOKAAL geeft Halil o.a. de Basiscursus Gemeentepolitiek.

Fouad el Haji - Trainer

Fouad el Haji (1969) is bestuurskundige en onderwijskundige. Als politicus was Fouad el Haji o.a. onderwijsspecialist voor de PvdA in Rotterdam. In die hoedanigheid heeft hij veel ervaring opgedaan met alle media en spreken in het openbaar. Op dit moment is Fouad interim manager, onderwijsman en trainer. Zijn meest recente (inter-)nationale lobbyactiviteiten verrichtte hij voor Rif Alert en de Hulplijn Radicalisering (onlangs genomineerd voor de Hein Roethofprijs).

Bij LOKAAL geeft Fouad o.a. de Basiscursus Gemeentepolitiek.

Victor Vlam - Trainer en debatleider

Victor Vlam is trainer, gespreksleider en Amerikakenner. Als trainer leert hij mensen beter te presenteren, debatteren en overtuigen, waaronder landelijke politieke lijsttrekkers. Victor heeft campagne gevoerd voor Barack Obama en duidt de VS in de media.

Voor LOKAAL leidt hij grote debatten zoals de finale van het jaarlijkse Groot Jongerendebat Rotterdam (GJR).

Nuno Gomes da Silva Neto - Voorzitter Young010

Young010 is hét jongerencollectief van Rotterdam dat als doel heeft de stad leuker, mooier en beter te maken voor jongeren. Young010 (de opvolger van de Rotterdamse Jongerenraad) verbindt jongeren in en aan Rotterdam, inspireert hen om zich te blijven ontwikkelen en draagt bij aan een veilige stad.

Nuno Gomes da Silva Neto is de voorzitter van Young010. Contact opnemen met Young010? Dat kan! Mail al je vragen naar young010@lokaal.org.

Tishana Martijn - Vice-voorzitter Young010

Young010 is hét jongerencollectief van Rotterdam dat als doel heeft de stad leuker, mooier en beter te maken voor jongeren. Young010 (de opvolger van de Rotterdamse Jongerenraad) verbindt jongeren in en aan Rotterdam, inspireert hen om zich te blijven ontwikkelen en draagt bij aan een veilige stad.

Tishana Martijn is de vice-voorzitter van Young010. Contact opnemen met Young010? Dat kan! Mail al je vragen naar young010@lokaal.org.