Ons team

Liesbeth Levy - Directeur

Liesbeth is directeur van LOKAAL. Zij is onder meer verantwoordelijk voor de methodiekenontwikkeling en de acquisitie van LOKAAL. Je kunt haar bereiken per e-mail. Volg haar ook op Twitter.

Mariette Hameeteman - Projectmanager

Mariette is projectmanager van het G1000-project. Dit betekent onder meer dat zij verantwoordelijk is voor de projectplanning en de financiën van dit project. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Lonneke van der Noordt - Projectleider

Lonneke is verantwoordelijk voor het training- en cursusaanbod van LOKAAL (waaronder de Basiscursus Gemeentepolitiek en de Masterclass Gemeentepolitiek), voor het Groot Jongerendebat Rotterdam, Young010 en voor de Module Mens & Politiek. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Suzanne Rojer - Projectleider

Suzanne is verantwoordelijk voor het G1000-project. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Astrid Boonstoppel - Communicatie

Astrid is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van LOKAAL. Je kunt haar bereiken per e-mail. Zij beheert onder meer de sociale media kanalen van LOKAAL (Twitter & Facebook).

Maarten Bellaard - Debatredacteur

Maarten is verantwoordelijk voor de debatredactie van o.a. 010-Actueel (i.s.m. Bibliotheek Rotterdam), DRAAD (i.s.m. Arminius), de 010 Debatten (i.s.m. het AD/Rotterdams Dagblad & het NN/DE-Café) en het Vrijheidsdebat. Maarten is tevens projectsecretaris van het G1000-project. Dit betekent dat hij verantwoordelijk is voor de inhoudelijke en redactionele voorbereiding van de ‘grote’ G1000 op 1 juli 2017. Je kunt hem bereiken per e-mail.

Femke Ooms - Projectmedewerker

Femke is als projectsecretaris betrokken bij Young010. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Nienke van Wijk - Producent

Nienke is de producent van G1000 Rotterdam. Dit betekent dat zij onder meer verantwoordelijk is voor de organisatie en productie van de ‘grote’ G1000 op 1 juli 2017, evenals het vervolg hierop op 11 oktober 2017. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Helga Évora Morais - Projectmedewerker

Helga is als projectmedewerker betrokken bij Young010. Je kunt haar bereiken per e-mail. Tijdens het verlof van Lonneke is Helga verantwoordelijk voor het begeleiden van de kerngroep van Young010.  

Hidde Visser - Projectmedewerker

Hidde is als projectmedewerker o.a. betrokken bij het Groot Jongerendebat Rotterdam (GJR). Je kunt hem bereiken per e-mail.