Ons team

Frederique Kreeftenberg - Interim-directeur

Fréderique is per 1 juli  interim-directeur van LOKAAL. Zij is opgeleid en werkzaam als (stads)socioloog en was tot voor kort algemeen bestuurslid van LOKAAL. Na het vertrek van de vorige directeur neemt zij de ten behoeve van de voortgang tijdelijk de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken én de werving van een nieuwe directeur. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Als interim directeur van Stichting Lokaal zet Fréderique zich in voor de Rotterdamse democratie en goed ontwikkeld burgerschap. Lokale politiek is immers pas democratisch als alle lagen van de bevolking betrokken worden en kennis over democratie en burgerschap breed en laagdrempelig gedeeld en vermenigvuldigd wordt.

Alida van Gool - Projectmanager

Alida is projectmanager van LOKAAL.  Ze houdt zich voornamelijk bezig met de bedrijfsvoering en organisatorische kant van LOKAAL. Je kunt haar bereiken via alida.vangool@lokaal.org.

Ivana Pilipović - Projectleider

Ivana heeft sinds 2019 Young010  (de Rotterdamse jongerenadviesraad) onder haar hoede, omdat ze graag met jongeren op zoek gaat naar haalbare oplossingen en ideeën om van Rotterdam nog een betere stad te maken. Via het werken met Young010 en andere jongerenprojecten, werkt Ivana met jongeren en partners in de stad aan het ontwikkelen van burgerschap en democratische vaardigheden onder jongeren.

Daarnaast is Ivana opgeleid als gespreksleider voor socratische methode, met als doel de dialoog in de stad te bevorderen. Naast het begeleiden van gesprekken via deze methode, geeft zij hierin ook trainingen voor (nieuwe) gespreksleiders. 

Je kunt haar bereiken via ivana.pilipovic@lokaal.org.

Ivana Baric- Communicatieadviseur

Sinds september is Ivana onderdeel van het LOKAAL team en zal ze werkzaam zijn in de rol van Marketing- en Communicatieadviseur. Met een achtergrond in Communicatie én Media en Journalistiek heeft Ivana jaren gewerkt in de Rotterdamse kunst- en cultuursector en heeft ze een bijdrage geleverd aan mooie projecten voor en met jongeren. Een creatieve denker die graag in beweging blijft met een get-thingsdone mentaliteit. Komende periode wil ze zich graag inzetten om samen met haar collega’s te werken aan de zichtbaarheid en positionering van Stichting LOKAAL.  

Je kunt Ivana bereiken via ivana.baric@stichtinglokaal.org

Sonya dos Reis - Office Manager

Fouad el Haji - Trainer

Fouad el Haji (1969) is bestuurskundige en onderwijskundige. Als politicus was Fouad el Haji o.a. onderwijsspecialist voor de PvdA in Rotterdam. In die hoedanigheid heeft hij veel ervaring opgedaan met alle media en spreken in het openbaar. Op dit moment is Fouad interim manager, onderwijsman en trainer. Zijn meest recente (inter-)nationale lobbyactiviteiten verrichtte hij voor Rif Alert en de Hulplijn Radicalisering (onlangs genomineerd voor de Hein Roethofprijs).

Bij LOKAAL geeft Fouad o.a. de Basiscursus Gemeentepolitiek.

Nuno Gomes da Silva Neto - Voorzitter Young010

Young010 is hét jongerencollectief van Rotterdam dat als doel heeft de stad leuker, mooier en beter te maken voor jongeren. Young010 (de opvolger van de Rotterdamse Jongerenraad) verbindt jongeren in en aan Rotterdam, inspireert hen om zich te blijven ontwikkelen en draagt bij aan een veilige stad.

Nuno Gomes da Silva Neto is de voorzitter van Young010. Contact opnemen met Young010? Dat kan! Mail al je vragen naar young010@lokaal.org.

Tishana Martijn - Vice-voorzitter Young010

Young010 is hét jongerencollectief van Rotterdam dat als doel heeft de stad leuker, mooier en beter te maken voor jongeren. Young010 (de opvolger van de Rotterdamse Jongerenraad) verbindt jongeren in en aan Rotterdam, inspireert hen om zich te blijven ontwikkelen en draagt bij aan een veilige stad.

Tishana Martijn is de vice-voorzitter van Young010. Contact opnemen met Young010? Dat kan! Mail al je vragen naar young010@lokaal.org.