Ons team

Liesbeth Levy - Directeur

Liesbeth is directeur van LOKAAL. Zij is onder meer verantwoordelijk voor de methodiekenontwikkeling en de acquisitie van LOKAAL. Je kunt haar bereiken per e-mail. Volg haar ook op Twitter.

Mariette Hameeteman - Projectmanager

Mariette is projectmanager van het G1000-project. Dit betekent onder meer dat zij verantwoordelijk is voor de projectplanning en de financiën van dit project. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Lonneke van der Noordt - Projectleider

Lonneke is verantwoordelijk voor het training- en cursusaanbod van LOKAAL (waaronder de Basiscursus Gemeentepolitiek en de Masterclass Gemeentepolitiek), voor het Groot Jongerendebat Rotterdam, Young010 en voor de Module Mens & Politiek. Je kunt haar bereiken per e-mail. Lonneke is met verlof van 5 april t/m 24 augustus. 

Suzanne Rojer - Projectleider

Suzanne is verantwoordelijk voor het G1000-project. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Astrid Boonstoppel - Communicatie

Astrid is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van LOKAAL. Je kunt haar bereiken per e-mail. Zij beheert onder meer de sociale media kanalen van LOKAAL (Twitter & Facebook).

Maarten Bellaard - Debatredacteur

Maarten is verantwoordelijk voor de debatredactie van o.a. 010-Actueel (i.s.m. Bibliotheek Rotterdam), DRAAD (i.s.m. Arminius), de 010 Debatten (i.s.m. het AD/Rotterdams Dagblad & het NN/DE-Café) en het Vrijheidsdebat. Maarten is tevens projectsecretaris van het G1000-project. Dit betekent dat hij verantwoordelijk is voor de inhoudelijke en redactionele voorbereiding van de ‘grote’ G1000 op 1 juli 2017. Je kunt hem bereiken per e-mail.

Lea Sies - Projectmedewerker

Lea is als projectmedewerker betrokken bij Preken voor andermans Parochie. Preken voor andermans Parochie maakt deel uit van het G1000-project van LOKAAL. Je kunt Lea bereiken per e-mail. Volg haar ook op Twitter.

Femke Ooms - Stagiaire

Femke is derdejaars student Cultureel Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool Rotterdam. Zij loopt gedurende dit collegejaar stage bij LOKAAL en is onder meer betrokken bij het Groot Jongerendebat Rotterdam (GJR), Young010 en het G1000-project. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Nienke van Wijk - Producent

Nienke is de producent van G1000 Rotterdam. Dit betekent dat zij onder meer verantwoordelijk is voor de organisatie en productie van de ‘grote’ G1000 op 1 juli 2017. Je kunt haar bereiken per e-mail.

Helga Évora Morais - Projectmedewerker

Helga is als projectmedewerker betrokken bij Young010. Je kunt haar bereiken per e-mail. Tijdens het verlof van Lonneke is Helga verantwoordelijk voor het begeleiden van de kerngroep van Young010.  

Hidde Visser - Projectmedewerker

Hidde is als projectmedewerker o.a. betrokken bij de G1000 en het Groot Jongerendebat Rotterdam (GJR). Je kunt hem bereiken per e-mail.