YOUNG010 On Tour is van start!

Baas worden van je eigen toekomst? Doe mee met Young010 On Tour en deel jouw persoonlijke verhaal!

Op 16 september was de kick-off van Young010 On Tour! Een mooie avond met jongeren van de Rotterdamse Douwers die in gesprek gingen met Young010’ers, wethouder Judith Bokhove (GroenLinks) en Caroline den Hartog (Rotterdam sterker door jongeren). Met Young010 on Tour gaan weer de wijken in waarbij de dialoog én persoonlijke verhalen met en tussen de jongeren centraal staan. Op basis hiervan worden de adviezen voorbereid voor het stadsbestuur en worden ze ook gedeeld tijdens On Tour avonden. Lees hier drie concrete adviezen die in 2020 zijn geformuleerd voor het stadsbestuur met thema’s mentale gezondheid, onderwijs en toekomstperspectief.

De avonden van Young010 On Tour draaien om wat jongeren nodig hebben om baas te worden van hun eigen toekomst. We geven graag de jongeren zelf een podium om dit te vertellen, op basis van hun eigen persoonlijke verhaal. Wil je aanwezig zijn bij een van de avonden van Young010 on Tour dit najaar? Mail ons en we nodigen je graag uit voor een avond in jouw regio.

In het najaar vinden in volgende deelgemeenten On Tour avonden:

Woensdag 29 september IJsselmonde 
Woensdag 13 oktober Prins Alexander
Dinsdag 26 oktober Delfshaven
Woensdag 10 november Rotterdam Noord

Young010 on Tour organiseren we samen met onze partners in de stad: Win010Pit010WMO RadarStichting SOLBuurtwerk en Rotterdamse Douwers. Mede mogelijk gemaakt door Rotterdam Sterker door Jongeren.

Volg alle ontwikkelingen rondom Young010 via hun Instagram account!

Young010 wordt ondersteund en begeleid door Stichting LOKAAL Rotterdam

Door

Tags: jongeren, jongerenparticipatie, wijkgesprekken, young010 & Young010OnTour