Gezocht: een P&O stagiair

Wij hebben per direct plek (24-32 u) voor een P&O stage/afstudeeropdracht in een kleine en dynamische organisatie met een informele cultuur.

Even voorstellen 
Stichting Lokaal Rotterdam is opgericht met als doel de democratie in Rotterdam te stimuleren. Zij doet dit door burgers van de stad te informeren én te trainen en onderwijzen in vaardigheden die nodig zijn om daaraan bij te dragen. Ook probeert zij de wereld van bestuur en burgers met elkaar te verbinden. Het publieke gesprek, debat en dialoog, is voor LOKAAL de methodiek bij uitstek.

LOKAAL richt zich op alle Rotterdammers met (latente) maatschappelijke publieke belangstelling. Speciale aandacht is er voor jongeren. Daarnaast richt LOKAAL zich op (kandidaat) politici, bestuurders en beleidsmakers op het niveau van gemeente, gebieds- en wijkniveau.

Wij bieden
Per direct (24-32 u) een P&O stage (afstudeeropdracht) in een kleine en dynamische organisatie met een informele cultuur. Als stagiair P&O werk je zelfstandig en richt je op een specifieke opdracht en hou je je voornamelijk bezig met het uitwerken van beleidsmatige vraagstukken en de implementatie van de beleidsontwikkeling en bijbehorende personeelsinstrumenten.

Het betreft een kleine organisatie waar de P&O taken primair de verantwoording zijn van de directeur. Deze wordt daarbij ondersteund wordt door een secretaresse en een communicatiemedewerker. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt besproken aan welke opdrachten gewerkt kan worden.

Wij vragen
– Een enthousiaste 3e jaars student(e) Personeelsmanagement/HRM of P&O;
– Serieus en leergierig;
– Communicatief sterk en gemakkelijk in de omgang;
– Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
– Zelfstandige en flexibele werkhouding;

Ben jij die gedreven stagiair waar LOKAAL naar zoekt? Dan horen wij graag van jou!

Interesse?
Stuur dan je sollicitatie, met bijgevoegd CV, naar:
Fréderique Kreeftenberg | frederique.kreeftenberg@lokaal.org

Door

Tags: afstudeeropdracht, afstuderen, P&O, stage & stagiair