Masterclass Debatteren 5-daagse training

Debatklas: een Vlaamse/Nederlandse masterclass in Rotterdam door LOKAAL en deBuren "Masterclasses gesprekstechnieken in debat".

Dit najaar haalt stichting LOKAAL Vlaanderen naar Nederland. Na een reeks succesvolle masterclasses gegeven door de beste professionals bij het Vlaams Nederlands debathuis deBuren, is het nu de beurt aan Rotterdam!

Ben jij geboeid door het maatschappelijke debat? Neem je er zelf ook graag aan deel? Hou jij van argumenten verzamelen, tegenargumenten counteren met de juiste informatie om dan met overtuigingskracht en in alle openheid een gesprek aan te gaan? En wil je dit verder ontwikkelen? Dan zijn deze exclusieve masterclasses op jouw lijf geschreven.

Er zijn 12 exclusieve plaatsen te vergeven in deze debatklas. Stel je daarom eerst aan ons voor middels een brief of video. Ervaring of voorkennis is niet vereist. We zijn vooral op zoek naar je drive om samen te leren en te groeien in dit talentontwikkelingtraject.

Deze masterclass bestaat uit drie trainingssessies met ervaren pro’s die je klaarstomen voor de planken. Daarna volgt een weekend, waarin we met werkelijke debatsituaties aan de slag gaan. Geen droogzwemmen, wel met een toegepaste theoretische onderbouwing.
In de trainingssessies maak je kennis met mensen die verschillende rollen en belangen in publieke gespreken voeren, waardoor jouw kennis verbreedt en versterkt wordt.

De masterclasses worden o.a. gegeven door journalist Warda El-Kaddouri, politicoloog en Jonathan Holslag, gespreksleiders in het trainingsweekend zijn Bart Cosijn en filosoof Liesbeth Levy.

Deze exclusieve Debatklas organiseert LOKAAL in samenwerking met deBuren, het Vlaams-Nederlands huis voor cultuur en debat en het Vlaams kunstenfestival Pilar.

 

Aanmelden
Trainingssessies: 22, 27 en 29 september van 18:00 tot 19:30

Masterclass weekend: 2 en 3 oktober van 14:00 tot 1800

Leeftijdsgrens: 18 t/m 35 jaar

Kosten: € 250,00 incl.btw

 

Stuur ons vóór 30 augustus je motivatie (max 1 A4 of video van 3 min.) en CV inclusief contactgegevens naar info@lokaal.org. In die week krijg je ook te horen of je bent geselecteerd of niet.

 

Heb je vragen? Stuur een email naar marijn.bellaard@lokaal.org.

Door