Vacature: Office manager (vervuld)

Word jij onze nieuwe collega?

Stichting Lokaal Rotterdam is opgericht met als doel de democratie in Rotterdam te stimuleren. Zij doet dit door burgers van de stad te trainen en te onderwijzen in vaardigheden die nodig zijn om daaraan bij te dragen. Ook probeert zij de wereld van bestuur en burgers met elkaar te verbinden. Het publieke gesprek, debat en dialoog, is voor LOKAAL de methodiek bij uitstek. 

LOKAAL richt zich op alle Rotterdammers met (latente) maatschappelijke publieke belangstelling. Speciale aandacht is er voor jongeren. Daarnaast richt LOKAAL zich op (kandidaat)politici, bestuurders en beleidsmakers op het niveau van gemeente, gebieds- en wijkniveau

Functie
In de functie van Office Manager ben je dé spin in het web van Stichting Lokaal. Je ondersteunt de directeur en de andere leden van het team zowel op facilitair en administratief vlak. Je neemt de telefoon aan, beheert de agenda van de directeur en plant afspraken voor bijeenkomsten. Je ondersteunt in het bijwerken en genereren van rapportages, redigeren van teksten en publicaties en het notuleren van werkoverleg en vergaderingen. 

Stichting Lokaal organiseert regelmatig bijeenkomsten zoals cursussen, trainingen en publieke debatten. Je werkzaamheden bestaan dan ook uit het facilitair ondersteunen van organisatieprocessen, individuen en groepen. Het beheren van de relaties van Stichting lokaal via de (e)mail en telefonisch is daarin een van jouw taken. Denk daarbij aan het versturen van uitnodigingen, herinneringen, facturen en bellen met cursisten en eventlocaties. 

Een andere belangrijke taak is het beheer en onderhoud van zowel het analoge als digitale archief van lokaal. Denk daarbij aan voorraadbeheer, archiveren maar ook aan vernietigen van documenten. 

Online vindbaarheid en zichtbaarheid van Stichting Lokaal is steeds belangrijker. Ook als Office Manager lever je daar een bijdrage aan door het onder begeleiding van Communicatie plaatsen van berichten op social media en de website.  

Opleidingsniveau
Onze inschatting is dat als je een opleiding -en kennisniveau op MB)/HBO heb en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie, dat je deze functie met verve kunt vervullen. 

Wat biedt LOKAAL jou?
Een leuke, uitdagende en veelzijdige baan bij een Rotterdamse organisatie die werkt aan grootse projecten op het snijvlak van het politiek, sociaal maatschappelijke en culturele veld. LOKAAL kent een open en informele bedrijfscultuur met een warm, enthousiast team dat werkt vanuit een gezellig kantoor in het centrum van Rotterdam. 

We zoeken iemand voor minimaal 8 tot ongeveer 16 uur per week. Dit kan deels vanuit huis en deels fysiek op kantoor. We bieden een contract voor bepaalde tijd. De functie Officemanager is ingeschaald in schaal 7 CAO gemeenten, € 2170,00 – € 3.176,00 uitgaande van 36 uur per week. 

Tegelijkertijd staan we open voor een passend aanbod van een freelancer of zzp-er. 

Solliciteren
Stichting LOKAAL vindt diversiteit belangrijk en we streven dan ook naar een inclusief samengesteld personeelsbestand. We kijken uit naar je sollicitatie, ongeacht je gender, culturele achtergrond, leeftijd, van wie je houdt of wat je gelooft. 

Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV per e-mail t.a.v. Fréderique Kreeftenberg, directeur LOKAAL, op info@lokaal.org. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Fréderique Kreeftenberg via 010-4433060. 

Door