Nieuwe bestuursleden: Raymond Jeene en Alaattin Erdal

Per 1 januari 2023 mag Stichting LOKAAL twee nieuwe bestuursleden verwelkomen.

Raymond Jeene – Penningmeester
Raymond Jeene is na financiële functies bij de Rijksoverheid in 2007 gaan werken voor de gemeenteraad van Rotterdam als plaatsvervangend griffier. Daaropvolgend is hij in 2015 griffier geworden in Delft. Per januari 2023 treedt Raymond aan als penningmeester bij LOKAAL.

“In mijn werk als griffier zet ik mij met overtuiging in voor het functioneren van de lokale democratie en het versterken van de relatie met de samenleving. De democratie vraagt permanent onderhoud. Juist in een tijd van onzekerheid en verandering moet de vormgeving van de democratie bij de tijd blijven en gedragen door de samenleving. Graag draag ik daar aan bij.”

Alaattin Erdal – Algemeen bestuurslid
Allaattin Erdal heeft twee derde van zijn leven in Rotterdam doorgebracht. Zijn roots liggen in het onderwijs, maar hij heeft ook in de journalistieke wereld gewerkt. Alaattin was jarenlang gemeenteraadslid in Rotterdam en onder anderen portefeuillehouder in de deelgemeente Charlois. Inmiddels heeft Alaattin een eigen bedrijf in de re-integratie- en zorgsector, genaamd Vitaal Actief B.V. Alaattin zal per januari 2023 aantreden als algemeen bestuurslid van het bestuur van Stichting LOKAAL.

Door