Duizendpoot gezocht!

Stichting LOKAAL zoekt uitvoerend producent (m/v, 8 tot 16 uur per week) voor G1000-project

Over het G1000-project

In tijden van grote internationale en nationale onrust staan mensen soms afwachtend en wantrouwend tegenover elkaar. Constructieve dialoog ontbreekt. Het gevolg hiervan is dat het gesprek voornamelijk binnen de ‘eigen groep’ plaatsvindt, waarbij slechts de al bestaande ideeën over thema’s en groepen versterkt worden.

Daarom organiseert Stichting LOKAAL op zaterdag 24 juni 2017 een burgertop in De Kuip, de G1000. Op deze dag zullen 1000 Rotterdammers met elkaar het gesprek aangaan en gezamenlijk nadenken over hoe de vrede in de stad te bewaren.

In aanloop naar de G1000 organiseert LOKAAL verschillende bijeenkomsten, bedoeld om input te leveren voor de vragen die tijdens de G1000 centraal zullen staan en om de grootstedelijke dialoog op gang te brengen.

Daarom zoeken wij een duizendpoot/uitvoerend producent (m/v) die:

  • Ervaring heeft in het organiseren van evenementen;
  • HBO/WO werk- en denkniveau heeft;
  • Beschikbaar is per 1 maart a.s. t/m eind juni 2017 voor 8 tot 16 uur per week;
  • Het liefst Rotterdamse wortels heeft en beschikt over een daarbij behorend netwerk in de stad (en/of in de gebieden);
  • Gewend is flexibel te werken;
  • Assertief, communicatief, logistiek sterk en daadkrachtig is.

Jouw opdracht/takenpakket:

  • Productie/organisatie voor vier verschillende bijeenkomsten, in noord, oost, zuid en west Rotterdam, in aanloop naar de G1000 Rotterdam;
  • Productie/organisatie G1000 Rotterdam op 24 juni 2017 in de Kuip.

Over LOKAAL

LOKAAL organiseert cursussen, publieksdebatten en tal van andere activiteiten. Met als gemeenschappelijk doel: Rotterdammers meer bij hun stad betrekken – en andersom. Met ‘stad’ wordt niet alleen het politieke bestuur bedoeld, maar ook de eigen buurt, lokale belangengroepen en andere maatschappelijke organisaties waarin je als vrijwilliger actief kunt zijn.

LOKAAL heeft geen politieke voorkeur. Voor LOKAAL staat voorop dat iedereen de kans moet krijgen mee te doen, denken en besturen. Dat mensen daarbij hun eigen standpunten vormen en naar voren brengen, is ieders goed recht en bovendien: meningsverschillen maken een publiek debat alleen maar waardevoller.

Update:

Vanwege de enorme respons is reageren op deze vacature niet meer mogelijk!

 

Door