Dit zijn ze dan!

Kerngroep Young010 ontmoet elkaar voor het eerst

Beeld: Sander van Wettum

Van de bijna 1100 jongeren die zich het afgelopen jaar hebben aangemeld voor Young010 zijn er uiteindelijk 30 jongeren geselecteerd voor de kerngroep.

Op 19 december 2016 ontmoetten de kerngroepers van Young010 elkaar voor het eerst. Na de groepsfoto (op het dak!) was het tijd om op te warmen met bubbels, taart & gezelligheid.

Dit zijn ze (in willekeurige volgorde)!

Denise, Badredine, Kiran, Abigail, Oliver, Chaimae, Tess, Ani, Sofie, Julie, Iris, Melisa, Ojo, Feyza, Soedhier, Kerin, Shanaya, Jenna, Wassima, Akhilesh, Lola, Mounir, Paul, Wijnand, Jilliann, Mitchell, Stijn, Gabriel, Rewien en Jairo.

Vooruitblik 2017

De kerngroep van Young010 krijgt in de eerste maanden van 2017 verschillende intensieve trainingen, o.a. op het gebied van debat, politiek en bestuur.

Hierna gaan de jongeren aan de slag met een aantal door henzelf gekozen thema’s en/of probleemstellingen. In werkgroepen gaan zij vervolgens het gesprek aan met mogelijke partners in de stad. Wat is er nodig om de situatie te veranderen? En hoe kunnen zij dit samen met hun partners doen?

N.B. Op de foto ontbreken 4 van de 30 kerngroepers. 

Door

Tags: kerngroep & young010