Stagiair(e) gezocht!

LOKAAL heeft vanaf januari 2018 weer plaats voor een stagiair(e) voor 3 tot 4 dagen per week (24 tot 32 uur).

Zoek jij een leerzame en uitdagende stage op het gebied van administratie en organisatie in het hartje van Rotterdam? Bij LOKAAL kun je ervaring opdoen in het ondersteunen van onze verschillende leuke projecten (denk hierbij aan bijvoorbeeld Young010, de debatten die wij organiseren, de cursussen die wij verzorgen en meer).

Startdatum stage in overleg, bij voorkeur vanaf januari 2018, tot aan de zomervakantie.

Hou jij van aanpakken? Ben je leergierig en enthousiast en kun jij gestructureerd en planmatig werken? Volg jij een mbo opleiding op het gebied van administratie en/of organisatie? En wil jij in 2018 bij ons stagelopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over jou

  • Jij houdt van aanpakken, bent leergierig en enthousiast;
  • Jij kunt gestructureerd en planmatig werken;
  • Jij volgt een mbo opleiding op het gebied van administratie en/of organisatie;
  • Jij bent een echte teamspeler;
  • Jij bent flexibel;
  • Jij beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Lijkt dit je wat?
Reageer dan snel! Stuur je cv en motivatiebrief naar Astrid Boonstoppel vóór 12 december 2017 (astrid.boonstoppel@lokaal.org).

Over LOKAAL

LOKAAL organiseert cursussen, publieksdebatten en tal van andere activiteiten. Met als gemeenschappelijk doel: Rotterdammers meer bij hun stad betrekken – en andersom. Met ‘stad’ wordt niet alleen het politieke bestuur bedoeld, maar ook de eigen buurt, lokale belangengroepen en andere maatschappelijke organisaties waarin je actief kunt zijn.

LOKAAL heeft geen politieke voorkeur. Voor LOKAAL staat voorop dat iedereen de kans moet krijgen mee te doen, denken en besturen. Dat mensen daarbij hun eigen standpunten vormen en naar voren brengen, is ieders goed recht en bovendien: meningsverschillen maken een publiek debat alleen maar waardevoller.

Rotterdam is het politieke laboratorium van Nederland. Hier gebeurt het. LOKAAL is daarom echt lokaal. En trots Rotterdams.

Door