Stagiair(e) gezocht!

Zoek jij een leerzame en uitdagende stage in het gaafste gebouw van Rotterdam?

Hou jij van aanpakken? Ben je leergierig en enthousiast en kun jij gestructureerd en planmatig werken? Volg jij een hbo opleiding Social Work of Culturele & Maatschappelijke Vorming(of een vergelijkbare studie)? En wil jij in het studiejaar 2018-2019 bij ons stagelopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij LOKAAL kun je ervaring opdoen in het ondersteunen van onze verschillende projecten (denk hierbij aan bijvoorbeeld jongerencollectief Young010, de debatten die wij organiseren met verschillende actuele en maatschappelijke thema’s, de cursussen die wij verzorgen en nog veel meer).

Startdatum: 1 september 2018, voor 24 tot 32 uur per week. Je ontvangt voor de stage een stagevergoeding.

Over jou

  • Jij houdt van aanpakken, bent leergierig en enthousiast;
  • Jij kunt gestructureerd en planmatig werken;
  • Jij volgt een hbo opleiding Social Work en bent aankomend studiejaar tweede- of derdejaars student;
  • Jij bent een echte teamspeler;
  • Jij bent flexibel;
  • Jij beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Lijkt dit je wat?

Reageer dan snel! Stuur je cv en motivatiebrief naar Astrid Boonstoppel vóór 5 augustus 2018 (astrid.boonstoppel@lokaal.org).

Over LOKAAL

LOKAAL organiseert cursussen, publieksdebatten en tal van andere activiteiten. Met als gemeenschappelijk doel: Rotterdammers meer bij hun stad betrekken – en andersom. Met ‘stad’ wordt niet alleen het politieke bestuur bedoeld, maar ook de eigen buurt, lokale belangengroepen en andere maatschappelijke organisaties waarin je actief kunt zijn.

LOKAAL heeft geen politieke voorkeur. Voor LOKAAL staat voorop dat iedereen de kans moet krijgen mee te doen, denken en besturen. Dat mensen daarbij hun eigen standpunten vormen en naar voren brengen, is ieders goed recht en bovendien: meningsverschillen maken een publiek debat alleen maar waardevoller.

Rotterdam is het politieke laboratorium van Nederland. Hier gebeurt het. LOKAAL is daarom echt lokaal. En trots Rotterdams.

LOKAAL is gevestigd in Het Industriegebouw (Goudsesingel 96) in Rotterdam.

 

Door