Soundos el Ahmadi te gast bij Kick-off Young010

Podiumgasten en workshops bekend

Beeld: Tessa-Posthuma-de-Boer

Op dinsdag 25 oktober is het zover. Dan vindt de grote Kick-off van het nieuwe Rotterdamse jongerencollectief Young010 plaats in de Doelen (Willem Burger Kwartier, Kruisplein 40, Rotterdam). En we hebben goed nieuws, het programma is bekend.

Te gast: wethouder Joost Eerdmans, presentator, acteur, radio- en televisiemaker Quintis Ristie en cabaretière en huiscomedian DWDD Soundos el Ahmadi. De presentatie is in handen van Ernest van der Kwast.

Young010’ers kunnen zich nog aanmelden. Doe dit vóór dinsdag 11 oktober!

Programma

16.00 uur – Inloop en mogelijkheid tot aanmelden voor workshops

16.30 uur – Start podiumprogramma
Het podiumprogramma start stipt om 16.30 uur. Ernest van der Kwast ontvangt op het podium verschillende gasten, waaronder wethouder Joost Eerdmans, Soundos el Ahmadi en Quintis Ristie.

17.30 uur – Start infomarkt 
Na het podiumprogramma kun je een kijkje nemen op de infomarkt. Dorst? Trek? Hier kun je ook iets te drinken en te eten krijgen.

17.45 – 18.45 uur – Workshops
Om 17.45 uur starten de verschillende bijzondere workshops.

19.30 uur – Einde programma

Belangrijke informatie over de workshops

Als je mee wilt doen aan een workshop, dan kun je je hiervoor op de dag zelf aanmelden. Dit kan alleen voorafgaand aan de start van het programma, dus tussen 16.00 en 16.30 uur. Voor de meeste workshops geldt een maximum aantal deelnemers. Wees dus op tijd als je aan een workshop wilt deelnemen en bedenk van tevoren aan welke workshop je mee zou willen doen!

Bekijk hier alle workshops.

 

Door

Tags: borrelnootjez, ernest van der kwast, joost eerdmans, quintis ristie, soundos el ahmadi & young010