Nieuwe waarnemend directeur: Sharida Noormohamed

Per december 2022 neemt Sharida Noormohamed de functie van directeur van Stichting LOKAAL waar, omwille van de continuïteit en voortgang. Zij is sinds november 2019 bestuurslid van LOKAAL. In de periode van 2012-2014 was Sharida actief als gemeenteraadslid van Rotterdam, waarna zij achteraf in het bestuur van een politieke partij in Rotterdam heeft gezeten.

Geboren te Paramaribo (Suriname) en getogen te Den Haag kwam Sharida in 1990 in Rotterdam wonen vanwege de liefde. Inmiddels heeft Sharida er een tweede liefde bij, namelijk de stad Rotterdam. Nu woont zij hier ruim 32 jaar en noemt ze zichzelf een echte Rotterdammer! Bouwen aan deze stad en vooral een betere toekomst voor de jeugd is een van haar drijfveren. Naast de politiek is ze reeds 25 jaar werkzaam geweest in het onderwijs en de jeugdhulpverlening (GGZ).

“Het is voor mij een eer te mogen bijdragen aan het vergroten van het politieke bewustzijn van de jeugd en jongeren middels deze tijdelijke functie bij LOKAAL. Dat zal ik dan ook met veel passie en energie doen!”

Door