Schrijf je in voor de Basiscursus Gemeentepolitiek

Nog enkele plaatsen beschikbaar

Startup Stock Photos

LOKAAL biedt traditiegetrouw aan alle Rotterdammers met belangstelling voor politiek en het bestuur van de stad haar Basiscursus Gemeentepolitiek aan. De eerstvolgende vindt plaats op de locatie van de Rotterdamse Volksuniversiteit op maandag 4, 11, 18 en 25 april 2016 van 19.00 tot 21.30 uur. Kosten: € 70.

In vier bijeenkomsten krijg je aan de hand van actuele voorbeelden de hoed en de rand te zien van de Nederlandse politiek. Je krijgt inzicht in wie de beslissingen nemen, hoe besluiten tot stand komen en wat je kunt doen om zelf invloed uit te oefenen op de (lokale) besluitvorming.

Tijdens de bijeenkomsten zijn gastsprekers aanwezig uit de politiek en de gemeente om uitleg en toelichting te geven op basis van hun eigen ervaring. Ook is er speciale aandacht voor de nieuwe gebiedscommissies. Wat is een gebiedscommissie? En wat betekenen ze voor jouw stad, wijk en belangen?

Voor wie?
Deze cursus is bestemd voor iedereen die belangstelling heeft voor politiek en voor het bestuur van de stad. Voorkennis over politiek is niet nodig.

Inschrijven kan hier.

Door

Tags: basiscursus, gemeentepolitiek & volksuniversiteit