Erwin van Braam nieuwe voorzitter bestuur LOKAAL

Simone, bedankt!

Liesbeth Levy (directeur LOKAAL) heeft Simone Wolthuis namens het team van LOKAAL bedankt voor haar getoonde inzet voor en enorme betrokkenheid bij LOKAAL. Vorige week nam Simone afscheid als voorzitter van het bestuur.

Levy: “Maar liefst acht jaar lang zette Simone zich in voor LOKAAL; in vette en magere jaren. Zij was verantwoordelijk voor een update van de governance structuur en heeft de transformatie van een projectorganisatie naar een kenniscentrum voor lokale democratie mede mogelijk gemaakt. Daarvoor wil ik haar ontzettend bedanken. En, meer persoonlijk, was het voor mij een bijzondere ervaring om niet alleen met zo’n gedreven politica te mogen wérken, maar ook om het leven samen te bespreken, met veel goede wijn.”

Simone Wolthuis wordt opgevolgd door Erwin van Braam. Erwin is programmadirecteur hoger onderwijs Drechtsteden van Hogeschool Rotterdam.

Erwin is sinds 27 mei 2019 officieel voorzitter van het bestuur van LOKAAL.

Oproep

Het bestuur van LOKAAL zoekt nieuwe bestuursleden: twee algemene bestuursleden (vanaf oktober 2019) en een penningmeester (vanaf januari 2020). Voor meer informatie en de functieomschrijvingen kunt u terecht bij de huidige penningmeester van het bestuur van LOKAAL, Petter van Raalte (via petter@allescommuniceert.nl).

Door

Tags: bestuur, lokaal & stichting lokaal