Penningmeester Dominique van Elsacker ‘Verbindingen leggen en betrokkenheid creëren’

Dominique

Dominique van Elsacker is de nieuwe penningmeester in het bestuur van LOKAAL. ‘De afgelopen twintig jaar heb ik voor diverse organisaties veel voetstappen mogen zetten in deze stad. Ik heb vooral gewerkt aan het opbouwen en onderhouden van samenwerkingen en het bevorderen van participatie. Momenteel werk ik bij Woonstad als manager Stadswonen aan de huisvesting voor studenten.’

‘Verbindingen leggen en betrokkenheid creëren is wat ik het liefst doe. Voor de stad die mij zoveel heeft gebracht, zet ik me graag in. De relatie tussen de burgers en (lokale) overheid vind ik belangrijk. Het zou een mooi resultaat zijn als er meer Rotterdammers gaan stemmen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen.’

Blijvend onderhoud

‘De lokale democratie heeft blijvend onderhoud nodig, daarom ondersteun ik de missie van LOKAAL Vanuit de rol van penningmeester wil ik daaraan actief bijdragen. Ik kijk uit naar de samenwerking met het bestuur en de organisatie.’