Inschrijving Masterclass Gemeentepolitiek geopend

Masterclass start op 18 mei

Startup Stock Photos

De Masterclass Gemeentepolitiek bestaat uit vier avonden met gastsprekers die de politiek, de gemeente en de stad als geen ander kennen.

Elke bijeenkomst staat in het teken van een specifieke ontwikkeling of aspect van de gemeentepolitiek en wordt geleid door een zogenoemde ‘master’, iemand met expertise op dit specifieke gebied. Na het voltooien van de Masterclass hebben deelnemers niet alleen hun kennis over de werking van de (Rotterdamse) politiek verdiept, maar ook inzicht gekregen in politiek-filosofische theorie, bestuurlijke veranderingen en actuele ontwikkelingen in onze (lokale) democratie. In de bijeenkomsten staat ontmoeting, duiding en discussie centraal.

Deze editie zullen in elk geval ‘masters’ Gerard Drosterij (politiek filosoof) en Maurice Specht (onderzoeker, initiatiefnemer Leeszaal Rotterdam West) te gast zijn.

Voor wie?
De Masterclass Gemeentepolitiek is bedoeld voor Rotterdammers met basiskennis van politiek en bestuur, die zich professioneel of op persoonlijke titel bewegen in of rondom het politiek-bestuurlijke speelveld.

Waar en wanneer?
Deze Masterclass vindt plaats in Leeszaal Rotterdam West op woensdag 18 mei, woensdag 25 mei, woensdag 1 juni en woensdag 8 juni 2016.

Korting voor snelle beslissers
Schrijf je in vóór 4 mei a.s. en ontvang 10% korting op de inschrijfkosten. Deze korting wordt automatisch verrekend. Schrijf je hier in.

Door

Tags: democratie, gemeentepolitiek & masterclass