Dromen voor de stad

John Buijsman spreekt deelnemers Rotterdam droom't

Voor Rotterdam droom’t, de columnwedstrijd van LOKAAL waaraan de afgelopen weken zo’n driehonderd scholieren mee deden, vertelden drie deelnemers theatermaker John Buijsman over hun dromen voor de stad. OPEN Rotterdam maakte de video’s.

 

Dromen van Rotterdam - Aflevering 1 (OPEN Rotterdam)
Dromen van Rotterdam - Aflevering 2 (OPEN Rotterdam)
Dromen van Rotterdam - Aflevering 3 (OPEN Rotterdam)

Op zondag 12 juni vindt in Kriterion onder leiding van Ernest van der Kwast vanaf 15.00 uur Jong Rotterdam vertel’t plaats: een middag vol van taal, dromen en woorden van en voor jongeren, met spoken word, voordrachten van jonge woordkunstenaars en door henzelf geschreven columns over hun dromen voor de stad.

Dit is de slotmanifestatie van de columnwedstrijd Rotterdam droom’t van LOKAAL en jongerendebat project Luister dan! van de SKVR. Tijdens deze slotmanifestatie wordt tevens de bundel met daarin de winnaars van Rotterdam droom’t gepresenteerd. Je kunt je hier aanmelden voor Jong Rotterdam vertel’t. Toegang is vrij.

Rotterdam droom’t maakt deel uit van Rotterdam viert de stad! Dit is de culturele manifestatie waarmee Rotterdam 75 jaar wederopbouw viert.

Door

Tags: column, jongeren, rotterdam viert de stad & schrijven