Masterclass lokale democratie

De Masterclass lokale democratie bestaat uit vier avonden met gastsprekers die de politiek, de gemeente en de stad als geen ander kennen.

Startup Stock Photos

Elke bijeenkomst staat in het teken van een specifieke ontwikkeling of aspect van de lokale democratie en wordt geleid door een zogenoemde ‘master’, iemand met expertise op dit specifieke gebied. Na het voltooien van de Masterclass hebben deelnemers niet alleen inzicht gekregen in politiek-filosofische theorie, deliberatieve democratie en de dialoog, maar ook meer kennis vergaard over participatie en burgerkracht en de wisselwerking tussen media en politiek. In de bijeenkomsten staat ontmoeting, duiding en discussie centraal.

Voor wie?

De Masterclass lokale democratie is bedoeld voor Rotterdammers met basiskennis van politiek en bestuur, die zich professioneel of op persoonlijke titel bewegen in of rondom het politiek-bestuurlijke speelveld.

Waar en wanneer?

De Masterclass wordt eenmaal per jaar aangeboden en vindt plaats in Leeszaal Rotterdam West. Klik op de agenda om te zien wanneer de volgende Masterclass gepland staat.

Agenda
Meer informatie?

De Masterclass lokale democratie maakt deel uit van de LOKAAL Academie.

Agenda

Geen berichten gevonden

Agenda