Masterclass Gemeentepolitiek

De Masterclass Gemeentepolitiek bestaat uit vier avonden met gastsprekers die de politiek, de gemeente en de stad als geen ander kennen.

Startup Stock Photos

Elke bijeenkomst staat in het teken van een specifieke ontwikkeling of aspect van de gemeentepolitiek en wordt geleid door een zogenoemde ‘master’, iemand met expertise op dit specifieke gebied. Na het voltooien van de Masterclass hebben deelnemers niet alleen hun kennis over de werking van de (Rotterdamse) politiek verdiept, maar ook inzicht gekregen in politiek-filosofische theorie, bestuurlijke veranderingen en actuele ontwikkelingen in onze (lokale) democratie. In de bijeenkomsten staat ontmoeting, duiding en discussie centraal.

Voor wie?

De Masterclass Gemeentepolitiek is bedoeld voor Rotterdammers met basiskennis van politiek en bestuur, die zich professioneel of op persoonlijke titel bewegen in of rondom het politiek-bestuurlijke speelveld.

Waar en wanneer?

De Masterclass wordt meerdere keren per jaar aangeboden en vindt plaats in Leeszaal Rotterdam West. Klik op de agenda om te zien wanneer de volgende Masterclass gepland staat.

Agenda
Meer informatie?

De Masterclass Gemeentepolitiek maakt deel uit van de LOKAAL Academie.