Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Young010 presenteert…

13 februari 2018 van 19:30 | Gratis

Een jaar na hun officiële benoeming in de raadzaal van het stadhuis presenteert Young010 op dinsdag 13 februari in Theater Zuidplein haar advies aan de stad. Young010 is de uitdaging aangegaan om wat ze het bestuur te vertellen hebben op een aansprekende manier voor het voetlicht te brengen. Het belooft een inspirerende avond te worden voor en door jongeren bomvol spoken word, theater, film en meer!  

Young010 richt zich op de thema’s talentontwikkeling, veiligheid en verbinden. De afgelopen maanden hebben zij in interdisciplinaire werkgroepen (bestaande uit professionals, beleidsmakers én jongeren), gewerkt aan uitdagingen op het gebied van bovengenoemde thema’s. Tijdens het proces hebben zij jongeren uit alle gebieden van Rotterdam betrokken om een gedegen advies te formuleren richting de stad. Daarnaast zijn ze er op uit gegaan in binnen- en buitenland en waren ze vraagbaak voor gemeente en maatschappelijke organisaties.

Op dinsdag 13 februari neemt Young010 het publiek het publiek mee in hun belevingswereld. Wat signaleren ze? Waar kan het beter? En hoe gaan we dat doen? De presentatie van de avond is in handen van Ernest van der Kwast. 

Bekijk hier de foto’s en lees het verslag van de avond terug.

Over Young010
Young010 is hét jongerencollectief van Rotterdam dat als doel heeft de stad leuker, mooier en beter te maken voor jongeren. Young010 verbindt jongeren in en aan Rotterdam, inspireert hen om zich te blijven ontwikkelen en draagt bij aan een veilige stad. 

Gegevens

Datum:
13 februari 2018
Tijd:
19:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Theater Zuidplein, Kleine Zaal
Zuidplein 60-64
Rotterdam, 3083 CW
+ Google Maps
Site:
https://www.theaterzuidplein.nl/