Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TOP Ouders van Zuid – IJsselmonde

8 maart 2016 van 10:00 tot 12:00 | Gratis

Ouders uit IJsselmonde zijn van harte uitgenodigd om samen met het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) en andere ouders op Zuid in gesprek te gaan over de vraag: ‘Wat is er nodig om mijn kind een succesvolle toekomst te geven op Zuid?’.

Datum | Dinsdag 8 maart 2016
Tijd | 10.00 uur
Locatie | Islemunda, Herenwaard 17, Rotterdam IJsselmonde

Iedereen werkt samen aan dezelfde belofte: kinderen op Zuid een succesvolle toekomst bieden! In Rotterdam Zuid voeden we onze kinderen samen op. Wat betekent dit voor uw kind? Kinderen in Rotterdam Zuid krijgen extra les. Wijkteams helpen mensen thuis bij de opvoeding en kunnen ook andere problemen helpen oplossen. Werkgevers laten kinderen al vanaf de basisschool nadenken over wat ze willen worden later en bieden stages en werk als kinderen een verstandige opleiding kiezen. Ook zorgen we er met z’n allen voor dat kinderen hun vrije tijd goed kunnen besteden, met sport, cultuur en een prettige omgeving thuis. Met als doel voor uw kind: een mooie jeugd en een goede voorbereiding op een werkzaam leven.

Met deze gesprekken willen we met u als ouder kennismaken. Wij willen graag van u horen waar u zich zorgen over maakt en hoe u het doet, en met elkaar bedenken hoe het beter kan. Hiermee willen we samen met u het beste halen uit uw kind!

Amanda versus Amanda
Voorafgaand aan deze TOP Ouders van Zuid vindt de voorstelling Amanda versus Amanda plaats van het Rotterdams Wijktheater. De voorstelling wordt gespeeld door twee acteurs en biedt genoeg gespreksstof op deze internationale vrouwendag om hierover samen verder te praten.

Amanda doet mee aan de auditie van The Voice maar komt er teleurgesteld van terug. Ze bedenkt dat zij haar eigen solo album wil maken. Maar die stem in haar hoofd zit haar in de weg. Lukt het Amanda om haar eigen album te maken of niet?

Deze TOP Ouders van Zuid wordt georganiseerd door LOKAAL in samenwerking met het Nationaal Programma Rotterdam Zuid, Sezer voor Diversiteit en het Rotterdams Wijktheater.

Gegevens

Datum:
8 maart 2016
Tijd:
10:00 tot 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisatoren

LOKAAL
NPRZ
Sezer voor Diversiteit
Rotterdams Wijktheater

Locatie

Islemunda
Herenwaard 17
Rotterdam, 3078AK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie