Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TOP Ouders van Zuid – Feijenoord

5 april 2016 van 9:00 tot 10:30 | Gratis

Ouders uit Feijenoord zijn van harte uitgenodigd om samen met het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) en andere ouders op Zuid in gesprek te gaan over de vraag: ‘Wat is er nodig om mijn kind een succesvolle toekomst te geven op Zuid?’.

Datum | Dinsdag 5 april 2016
Tijd | 9.00 uur
Locatie | Agnesschool, Persoonsdam 18, Rotterdam

Iedereen werkt samen aan dezelfde belofte: kinderen op Zuid een succesvolle toekomst bieden! In Rotterdam Zuid voeden we onze kinderen samen op. Wat betekent dit voor uw kind? Kinderen in Rotterdam Zuid krijgen extra les. Wijkteams helpen mensen thuis bij de opvoeding en kunnen ook andere problemen helpen oplossen. Werkgevers laten kinderen al vanaf de basisschool nadenken over wat ze willen worden later en bieden stages en werk als kinderen een verstandige opleiding kiezen. Ook zorgen we er met z’n allen voor dat kinderen hun vrije tijd goed kunnen besteden, met sport, cultuur en een prettige omgeving thuis. Met als doel voor uw kind: een mooie jeugd en een goede voorbereiding op een werkzaam leven.

Met deze gesprekken willen we met u als ouder kennismaken. Wij willen graag van u horen waar u zich zorgen over maakt en hoe u het doet, en met elkaar bedenken hoe het beter kan. Hiermee willen we samen met u het beste halen uit uw kind!

 

Deze TOP Ouders van Zuid wordt georganiseerd door LOKAAL in samenwerking met het Nationaal Programma Rotterdam Zuid en Sezer voor Diversiteit.

Gegevens

Datum:
5 april 2016
Tijd:
9:00 tot 10:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisatoren

LOKAAL
NPRZ
Sezer voor Diversiteit

Locatie

Agnesschool
Persoonsdam 18
Rotterdam, 3071 EE Nederland
+ Google Maps