Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TOP Ouders van Zuid – Carnisse

2 februari 2016 van 9:00 tot 11:00 | Gratis

Ouders uit Carnisse zijn van harte uitgenodigd om samen met het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) en andere ouders op Zuid in gesprek te gaan over de vraag: ‘Wat is er nodig om mijn kind een succesvolle toekomst te geven op Zuid?’.

Tijdens de TOP Ouders van Zuid gaan ouders met elkaar in gesprek over de opvoeding van kinderen in Rotterdam Zuid. De wijktoppen worden georganiseerd door het Nationaal Programma Rotterdam Zuid in samenwerking met Sezer voor Diversiteit en LOKAAL.

U bent dan ook van harte uitgenodigd voor de TOP Ouders van Zuid – Carnisse

Datum | Dinsdag 2 februari 2016
Tijd | 9.00 – 11.00 uur
Locatie | Basisschool Cosmicus Rotterdam, Van Eversdijckstraat 31, Rotterdam Carnisse

Iedereen werkt samen aan dezelfde belofte: kinderen op Zuid een succesvolle toekomst bieden! In Rotterdam Zuid voeden we onze kinderen samen op. Wat betekent dit voor uw kind? Kinderen in Rotterdam Zuid krijgen extra les. Wijkteams helpen mensen thuis bij de opvoeding en kunnen ook andere problemen helpen oplossen. Werkgevers laten kinderen al vanaf de basisschool nadenken over wat ze willen worden later en bieden stages en werk als kinderen een verstandige opleiding kiezen. Ook zorgen we er met z’n allen voor dat kinderen hun vrije tijd goed kunnen besteden, met sport, cultuur en een prettige omgeving thuis. Met als doel voor uw kind: een mooie jeugd en een goede voorbereiding op een werkzaam leven.

Met deze gesprekken willen we met u als ouder kennismaken. Wij willen graag van u horen waar u zich zorgen over maakt en hoe u het doet, en met elkaar bedenken hoe het beter kan. Hiermee willen we samen met u het beste halen uit uw kind!

Gegevens

Datum:
2 februari 2016
Tijd:
9:00 tot 11:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisatoren

LOKAAL
NPRZ
Sezer voor Diversiteit

Locatie

Basisschool Cosmicus Rotterdam
Van Eversdijckstraat 31
Rotterdam, 3083 MA
+ Google Maps