Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Rotterdamse Debatklas

5 september 2016 van 19:00 tot 22:00 | €200

Wil je graag een betere gespreksleider worden en oefenen met debaters? Wil je bewoners en bestuurders verbinden in het maatschappelijke debat? Wil je schaven aan je debatvaardigheden en uitgedaagd worden door scherpe presentatoren en gastsprekers? Meld je dan nu aan voor De Rotterdamse Debatklas. 
In De Rotterdamse Debatklas van LOKAAL gaan we met werkelijke debatsituaties aan de slag. Geen droogzwemmen, wel met een toegepaste theoretische onderbouwing. In de training komen mensen met verschillende rollen en belangen in publieke gesprekken bij elkaar, zodat zij elkaar kunnen versterken.
De Rotterdamse Debatklas is bedoeld voor de volgende drie deelnemersgroepen: gespreksleiders (professionals die hun vaardigheden als gespreksleider willen bijspijkeren), voorzitters (bestuurders in de gebieden die hun debat en overtuigingsvaardigheden willen bijspijkeren en het gesprek willen aangaan met de bewoners) en debaters (actieve burgers die hun vaardigheden om aan publieke debatten deel te nemen willen uitbreiden).
Deze serie bestaat uit vier maandagavonden met bijzondere gastsprekers en vindt in 2016 plaats op 5 september, 19 september, 3 oktober en 17 oktober (van 19.00 tot 22.00 uur – let op, we beginnen een uurtje eerder dan in eerste instantie is gecommuniceerd!), in de Rotterdamse Schouwburg (Schouwburgplein 25). Deelname bedraagt €200,-.
Te gast o.a.: Jacobine Geel (televisiepresentatrice, theologe, columniste, voorzitter GGZ Nederland), Marco Pastors (directeur Nationaal Programma Rotterdam Zuid), Lucas Verweij (journalist, gespecialiseerd in het onderwerp creatieve industrie) en Nourdin el Ouali (fractievoorzitter Nida en politicus van het jaar 2015). De Rotterdamse Debatklas wordt geleid door Liesbeth Levy (directeur LOKAAL).

 

Beeld: Christiaan Krouwels (Jacobine Geel), Hannah Anthonysz (Marco Pastors) en Rogier Bos (Liesbeth Levy). 

Inschrijving gesloten

De inschrijving voor De Rotterdamse Debatklas is gesloten. Op de hoogte worden gehouden van wanneer de volgende serie van start gaat? Meld je dan aan voor onze Nieuwsbrief.

 

 

Gegevens

Datum:
5 september 2016
Tijd:
19:00 tot 22:00
Kosten:
€200
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisatoren

LOKAAL
Rotterdamse Schouwburg

Locatie

Rotterdamse Schouwburg
Schouwburgplein 25
Rotterdam, 3012 CL
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie