Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Preken voor andermans Parochie: Ilse Hogeweg in de Pinkstergemeente Kom en Zie

6 november 2016 van 10:30 tot 12:00 | Gratis

Op zondag 6 november vindt de derde preek plaats van het project ‘Preken voor andermans Parochie’ van LOKAAL. Ds. Ilse Hogeweg (Protestantse Kerk Rotterdam-Kralingen) is dan te gast in de Pinkstergemeente Kom en Zie. 

Rotterdam herbergt niet alleen tientallen nationaliteiten maar ook vele religies. Onder de naam ‘Preken voor andermans Parochie’ organiseert LOKAAL interreligieuze ontmoetingen, waarbij voorgangers in elkaars parochie spreken om de interreligieuze dialoog op gang te brengen.

De titel van het project verwijst met een knipoog naar een oude Nederlandse zegswijze ‘preken voor eigen parochie’. Iemand die preekt voor eigen parochie richt zich alleen tot gelijkgestemde zielen, maar in ‘Preken voor andermans Parochie’ staat juist de ontmoeting met de ander centraal.

Kunt u er niet bij zijn?
Volg de preek hier live.

‘Preken voor andermans Parochie’ maakt onderdeel uit van het G1000-project van LOKAAL. Er zullen in 2016 en 2017 acht uitwisselingen worden georganiseerd. Houd de agenda op de website van LOKAAL in de gaten om te zien wanneer de andere preken zullen plaatsvinden.

Gegevens

Datum:
6 november 2016
Tijd:
10:30 tot 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Pinkstergemeente Kom en Zie
Boezemweg 166
Rotterdam, 3031 BP
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Agenda

Geen berichten gevonden

Agenda