Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mooi, mooier Middelland | Start Jongerenplatform

29 mei 2016 van 14:00 tot 16:00 | Gratis

Beslis met ons mee over de toekomst van Middelland!

Wij zijn op zoek naar creatieve Middellanders en vooral ook jongeren die willen meedenken en meedoen voor het oprichten van een Jongerenplatform Middelland: voor, door en met jongeren uit Middelland.

Ben jij jong en woon je in Middelland? Kun jij mooi ontwerpen, dansen, discussiƫren, bouwen, denken en/of weet jij mensen te enthousiasmeren om initiatieven in te dienen en uit te voeren? Grijp deze kans en benut jouw talent om je wijk nog mooier te maken!

Wil jij meedenken over de nieuwe inrichting van het Johannes de Vouplein, het Oostervantplein of de Middellandstraat? Of heb jij een geweldig ander nieuw initiatief voor je wijk en wil je een steentje bijdragen? Dan is het Jongerenplatform Middelland op zoek naar jou!

De werkgroep ‘Jongerenplatform Middelland’ is op zoek naar jouw talenten en dromen voor de wijk Middelland. In de werkgroep zitten vertegenwoordigers van Stichting LOKAAL, Zowel!, de gebiedsorganisatie- en commissie Delfshaven en het cluster Maatschappelijke Ontwikkeling van de Gemeente Rotterdam.

 

Gegevens

Datum:
29 mei 2016
Tijd:
14:00 tot 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisatoren

LOKAAL
Zowel!
Gebiedscommissie Delfshaven
Gemeente Rotterdam cluster MO

Locatie

Impact Hub
1ste Middellandstraat 103
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps