Laden Evenementen

« All Evenementen

Masterclass lokale democratie

22 mei van 19:30 tot 22:00 | €80

De Masterclass lokale democratie bestaat uit vier avonden met gastsprekers die de politiek, de gemeente en de stad als geen ander kennen.

Elke bijeenkomst staat in het teken van een specifieke ontwikkeling of aspect van de gemeentepolitiek en wordt geleid door een zogenoemde ‘master’, iemand met expertise op dit specifieke gebied. Na het voltooien van de Masterclass hebben deelnemers niet alleen hun kennis over de werking van de (Rotterdamse) politiek verdiept, maar ook inzicht gekregen in politiek-filosofische theorie, bestuurlijke veranderingen en actuele ontwikkelingen in onze (lokale) democratie. In de bijeenkomsten staat ontmoeting, duiding en discussie centraal.

Voor wie?
De Masterclass lokale democratie is bedoeld voor Rotterdammers met basiskennis van politiek en bestuur, die zich professioneel of op persoonlijke titel bewegen in of rondom het politiek-bestuurlijke speelveld.

Waar en wanneer?
Deze Masterclass vindt plaats in Leeszaal Rotterdam West op woensdag 22 mei, woensdag 29 mei, woensdag 5 juni en woensdag 12 juni 2019, van 19.30 tot 22.00 uur. Deelname bedraagt €80,- (voor vier avonden, dit is een totaalbedrag).

Let op: wacht niet te lang met aanmelden! Als je je aanmeldt vóór 1 mei ontvang je 10% korting op de cursusprijs. Deze korting wordt automatisch verrekend. 

Inschrijven Masterclass lokale democratie - Mei/Juni 2019

Gegevens

Datum:
22 mei
Tijd:
19:30 tot 22:00
Kosten:
€80
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Leeszaal Rotterdam West
Rijnhoutplein 3
Rotterdam,
+ Google Maps