Laden Evenementen

« All Evenementen

Masterclass lokale democratie

2 juni van 19:30 tot 22:00 | €80

De Masterclass lokale democratie bestaat uit vier avonden met gastsprekers die de politiek, de gemeente en de stad als geen ander kennen.

Elke bijeenkomst staat in het teken van een specifieke ontwikkeling of aspect van de lokale democratie en wordt geleid door een zogenoemde ‘master’, iemand met expertise op dit specifieke gebied. Na het voltooien van de Masterclass hebben deelnemers niet alleen inzicht gekregen in politiek-filosofische theorie, deliberatieve democratie en de dialoog, maar ook meer kennis vergaard over participatie en burgerkracht en de wisselwerking tussen media en politiek. In de bijeenkomsten staat ontmoeting, duiding en discussie centraal.

Voor wie?
De Masterclass lokale democratie is bedoeld voor Rotterdammers met basiskennis van politiek en bestuur, die zich professioneel of op persoonlijke titel bewegen in of rondom het politiek-bestuurlijke speelveld.

Waar en wanneer?
Deze Masterclass vindt plaats in Leeszaal Rotterdam West op vier dinsdagen (let op, gewijzigde data): 2 juni, 9 juni, 16 juni en 23 juni van 19.30 tot 22.00 uur. Deelname bedraagt €80,- (voor vier avonden, dit is een totaalbedrag).

De gastsprekers worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Aanmelden Masterclass lokale democratie 2020

  • Vul je voor- en achternaam in.

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
19:30 tot 22:00
Kosten:
€80
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Leeszaal Rotterdam West
Rijnhoutplein 3
Rotterdam,
+ Google Maps