Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VERPLAATST Masterclass lokale democratie

2 juni 2020 van 19:30 tot 22:00 | €80

De Masterclass lokale democratie bestaat uit vier avonden met gastsprekers die de politiek, de gemeente en de stad als geen ander kennen.

Elke bijeenkomst staat in het teken van een specifieke ontwikkeling of aspect van de lokale democratie en wordt geleid door een zogenoemde ‘master’, iemand met expertise op dit specifieke gebied. Na het voltooien van de Masterclass hebben deelnemers niet alleen inzicht gekregen in politiek-filosofische theorie, deliberatieve democratie en de dialoog, maar ook meer kennis vergaard over participatie en burgerkracht en de wisselwerking tussen media en politiek. In de bijeenkomsten staat ontmoeting, duiding en discussie centraal.

Voor wie?
De Masterclass lokale democratie is bedoeld voor Rotterdammers met basiskennis van politiek en bestuur, die zich professioneel of op persoonlijke titel bewegen in of rondom het politiek-bestuurlijke speelveld.

Verplaatst
Deze Masterclass wordt verplaatst, hopelijk zal deze eind oktober/begin november kunnen plaatsvinden. Houd onze nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven.

Gegevens

Datum:
2 juni 2020
Tijd:
19:30 tot 22:00
Kosten:
€80
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Leeszaal Rotterdam West
Rijnhoutplein 3
Rotterdam,
+ Google Maps