Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Gemeentepolitiek

23 mei 2018 van 19:30 tot 22:00 | €80

De Masterclass Gemeentepolitiek bestaat uit vier avonden met gastsprekers die de politiek, de gemeente en de stad als geen ander kennen.

Elke bijeenkomst staat in het teken van een specifieke ontwikkeling of aspect van de gemeentepolitiek en wordt geleid door een zogenoemde ‘master’, iemand met expertise op dit specifieke gebied. Na het voltooien van de Masterclass hebben deelnemers niet alleen hun kennis over de werking van de (Rotterdamse) politiek verdiept, maar ook inzicht gekregen in politiek-filosofische theorie, bestuurlijke veranderingen en actuele ontwikkelingen in onze (lokale) democratie. In de bijeenkomsten staat ontmoeting, duiding en discussie centraal.

Voor wie?
De Masterclass Gemeentepolitiek is bedoeld voor Rotterdammers met basiskennis van politiek en bestuur, die zich professioneel of op persoonlijke titel bewegen in of rondom het politiek-bestuurlijke speelveld.

Waar en wanneer?
Deze Masterclass vindt plaats in Leeszaal Rotterdam West op woensdag 23 mei, woensdag 30 mei, woensdag 6 juni en woensdag 13 juni 2018, van 19.30 tot 22.00 uur. Deelname bedraagt €80,- (voor vier avonden, dit is een totaalbedrag).

Deze Masterclass is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Gegevens

Datum:
23 mei 2018
Tijd:
19:30 tot 22:00
Kosten:
€80
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

LOKAAL
Telefoon:
010 443 30 60
E-mail:
info@lokaal.org
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Leeszaal Rotterdam West
Rijnhoutplein 3
Rotterdam,
+ Google Maps