Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Gemeentepolitiek

10 mei 2017 van 19:30 tot 22:00 | €80

De Masterclass Gemeentepolitiek bestaat uit een reeks van vier avonden, met op elke avond een nieuwe gastspreker die de politiek, de gemeente en de stad als geen ander kent.

Elke bijeenkomst staat in het teken van een specifieke ontwikkeling of aspect van de gemeentepolitiek en wordt geleid door een zogenoemde ‘master’, iemand met expertise op dit specifieke gebied. Na het voltooien van de Masterclass hebben deelnemers niet alleen hun kennis over de werking van de (Rotterdamse) politiek verdiept, maar ook inzicht gekregen in politiek-filosofische theorie, bestuurlijke veranderingen en actuele ontwikkelingen in onze (lokale) democratie. In de bijeenkomsten staat ontmoeting, duiding en discussie centraal.

Te gast: Korrie Louwes (oud-wethouder Arbeidsmarkt, Hoger Onderwijs, Innovatie en Participatie Rotterdam, D66), Gerard Drosterij (politiek filosoof), Maurice Specht (onderzoeker, initiatiefnemer Leeszaal Rotterdam West), Ines Balkema (projectleider Right to Challenge van het Kennispunt Inspraak & Participatie) en Marjolein Nieuwdorp (expert op het gebied van communicatie, verkiezingscampagnes en media, founder The Speak Up Crew).

Voor wie?

De Masterclass Gemeentepolitiek is bedoeld voor Rotterdammers met basiskennis van politiek en bestuur, die zich professioneel of op persoonlijke titel bewegen in of rondom het politiek-bestuurlijke speelveld.

Wanneer?

De Masterclass Gemeentepolitiek vindt plaats op vier woensdagen, namelijk op 10, 17, 24 en 31 mei 2017.

Waar?

De Masterclass vindt plaats in Leeszaal Rotterdam West.

Deelnemen aan deze reeks?

De kosten bedragen €80 euro. Dit is een totaalbedrag, voor de volledige reeks (vier avonden).

 

Gegevens

Datum:
10 mei 2017
Tijd:
19:30 tot 22:00
Kosten:
€80
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Leeszaal Rotterdam West
Rijnhoutplein 3
Rotterdam,
+ Google Maps