Laden Evenementen

« All Evenementen

Speak up! Jongerentop010

9 oktober | Gratis

De coronacrisis heeft al onze levens ingrijpend veranderd, jongeren niet uitgezonderd. Een deel van de gevolgen merken zij nu al, omdat problemen die er al waren nu sterk worden uitvergroot. Tegelijkertijd zal een groot deel van de gevolgen van de coronacrisis voor jongeren in de komende tijd, misschien zelfs pas na jaren, zichtbaar worden. Een deel hiervan zullen we zien aankomen, een deel zullen we niet kunnen voorspellen. De vraag is, hoe ga je daar als jongere mee om?

Tijdens de Jongerentop010 op vrijdag 9 oktober gaan 500 Rotterdamse jongeren met elkaar in gesprek over de impact van corona en veerkracht. Stichting LOKAAL geeft, samen met jongerenraad Young010, de jongeren in de stad een stem. Met elkaar zullen zij een antwoord formuleren op de vraag: Hoe gaan wij én onze omgeving om met (de gevolgen van) de coronacrisis?

De Jongerentop010 beslaat de héle stad: 500 jongeren, aan 50 gesprekstafels, die met elkaar een antwoord zullen formuleren op de vraag: Hoe gaan wij én onze omgeving om met (de gevolgen van) deze crisis?

Speak up! 

Alle Rotterdammers tussen de 13 en 23 jaar worden uitgedaagd om mee te denken, mee te praten en mee te doen tijdens de Jongerentop010 die op vrijdag 9 oktober zal plaatsvinden. Jongeren uit alle delen van de stad gaan tijdens de Jongerentop010 met elkaar in gesprek over de impact van corona op hun leven en de manier waarop zij en hun omgeving hiermee om kunnen gaan.

Direct naar de website van de Jongerentop010.

Volg de Jongerentop010 ook op Instagram en Facebook.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden als deelnemer (alleen als je op 9 oktober 2020 13 – 23 jaar bent!) óf als tafelvoorzitter (ook voor mensen > 23 jaar). Let op: je kunt je niet voor beide aanmelden.

De Jongerentop010 is een initiatief van Stichting LOKAAL en wordt georganiseerd in samenwerking met de Rotterdamse jongerenadviesraad Young010, de Rotterdamse gemeenteraad & de griffie, Albeda, Zadkine en de Bibliotheek Rotterdam.

Gegevens

Datum:
9 oktober
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Nnb
Nederland