Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jongeren Verkiezingsdebat Zuid-Holland

14 maart 2019 van 20:00 tot 21:45 | Gratis

Op donderdag 14 maart organiseert Stichting LOKAAL Rotterdam samen met studenten van het Albeda in het kader van de aankomende Provinciale Statenverkiezingen een jongerenverkiezingsdebat.

De studenten van het Albeda zullen in de weken voorafgaand aan het debat input leveren voor de stellingen. Ook zullen zij de stellingen introduceren en zijn zij, net als de zes politici, aanwezig op het podium.

Om een indruk te krijgen; vorig jaar, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, organiseerden wij een vergelijkbaar debat, eveneens in samenwerking met studenten van het Albeda, op dezelfde locatie. De aftermovie van dit debat is online terug te zien.

Te gast: Sarah Alsalhawi (CDA Zuid-Holland, nr. 8), Tobias Grond (D66 Zuid-Holland, nr. 7), Marije van Hell (SP Zuid-Holland, nr.3), Jonathan Thijs (GroenLinks Zuid-Holland, nr. 17), Rosalie Bedijn (PvdA Zuid-Holland, nr. 5) en Francine Heijnen (nr. 14 VVD Zuid-Holland).

Presentatie: Geert Maarse.

MEDEDELING!
Aan de deur zijn nog voldoende (gratis!) kaarten voor dit debat verkrijgbaar. De deuren gaan open om 19.30 uur, debat start om 20.00 uur. Aanmelden niet nodig.

 

Gegevens

Datum:
14 maart 2019
Tijd:
20:00 tot 21:45
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisatoren

Albeda College
LOKAAL

Locatie

MBO Theaterschool
Pieter de Hoochweg 222
Rotterdam, 3024 BJ
+ Google Maps