Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jongeren Verkiezingsdebat Europa

20 mei 2019 van 17:00 tot 18:30

Op maandag 20 mei organiseert Stichting LOKAAL Rotterdam een jongerenverkiezingsdebat in het kader van de Europese Parlementsverkiezingen die op 23 mei plaatsvinden. Dit debat organiseren wij samen met Rotterdamse jongeren: Mbo-studenten van zowel Albeda als Zadkine én leden van de Rotterdamse jongerenraad Young010.

De studenten van Albeda en Zadkine en de leden van Young010 zullen in de weken voorafgaand aan het debat input leveren voor de inhoud van het debat. Ook zullen zij de onderwerpen introduceren en kunnen zij vragen stellen aan de kandidaten.

Dit debat vindt plaats in de raadzaal van het Rotterdamse stadhuis, waarbij de kandidaten plaats zullen nemen op de plaats waar normaal gesproken de burgemeester en de wethouders zitten. De jongeren zullen op de plaats zitten waar normaal gesproken de gemeenteraad zit.

Te gast o.a.: Raoul Boucke (D66), Sara Murawski (SP), Jimmy Bastings (CDA), Johan van Rijn (VVD), Fardau Procee (PvdA), Bibi Wielinga (Volt), Gideon Everduim (Denk) en Dirk-Jan Koch (GroenLinks).

Gespreksleiding: Geert Maarse.

Vanwege het beperkte aantal plekken op de publieke tribune raden wij u aan om dit debat online live te bekijken, via: https://rotterdam.raadsinformatie.nl/.

Gegevens

Datum:
20 mei 2019
Tijd:
17:00 tot 18:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisatoren

Albeda College
zadkine
Young010
LOKAAL

Locatie

Stadhuis
Coolsingel 40
Rotterdam, 3011 AD
+ Google Maps