Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jong Rotterdam vertel’t

12 juni 2016 van 15:00 tot 17:00 | Gratis

Een middag vol van taal, dromen en woorden van en voor jongeren. Met spoken word, voordrachten van jonge woordkunstenaars en door henzelf geschreven columns over hun dromen voor de stad. Onder leiding van Ernest van der Kwast.

Te gast: Filosoof en wetenschapper Bas Haring, die een minicollege verzorgt over dromen. Haring is hoogleraar aan de Universiteit van Leiden en schreef o.a. ‘Doe dit vooral thuis’ en ‘Kaas en de evolutietheorie’. Ook treedt hij regelmatig op als panellid in het televisieprogramma Proefkonijnen. En Naïma Azough, voormalig Tweede Kamerlid voor GroenLinks, nu speciaal rapporteur preventie van extremisme.

Dit is de slotmanifestatie van de columnwedstrijd Rotterdam droom’t van LOKAAL en jongerendebat project Luister dan! van de SKVR. Tijdens deze slotmanifestatie wordt tevens de bundel met daarin de winnaars van Rotterdam droom’t gepresenteerd.

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen. Toegang is gratis.

Rotterdam droom’t maakt deel uit van Rotterdam viert de stad! Dit is de culturele manifestatie waarmee Rotterdam 75 jaar wederopbouw viert.

logo

Kriterion is te bereiken via hoofdingang A van het Groot Handelsgebouw (Stationsplein 45). Vervolgens neem je de lift naar de 7de etage en hier neem je de linker trap die leidt naar Kriterion. Ook kun je gebruik maken van De Trap van Rotterdam Viert de Stad! Loop vanaf het stationsplein omhoog naar de zevende verdieping van het Groot Handelsgebouw en geniet van het prachtige uitzicht.

Gegevens

Datum:
12 juni 2016
Tijd:
15:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisatoren

LOKAAL
SKVR

Locatie

Auditorium Kriterion
Stationsplein 45
Rotterdam, 3013 AK Nederland
+ Google Maps