Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Update: Finale GJR verplaatst naar 2022

13 december 2021

Update 16 november: in verband met de coronamaatregelen kan er nog geen definitieve toezegging worden gedaan voor de finale op 13 december a.s.- wordt nader bepaald-.

Het Groot Jongerendebat Rotterdam (GJR) is hét debatevenement in Rotterdam voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Op maandag 13 december 2021 is het tijd voor de finale van 2021!

Op verschillende middelbare scholen hebben jongeren de afgelopen weken kennisgemaakt met politiek en debat, onder andere door het spelen van het Politieke Spel. De scholen wijzen de komende maanden hun drie beste debaters aan. Zij krijgen voor de finale een intensieve debattraining van LOKAAL. Tijdens deze finale in het Rotterdamse stadhuis nemen zij het verbaal tegen elkaar op.

Ten overstaan van een vakkundige jury gaan de jongeren in debat over zaken die hen aangaan. Wie de jury tijdens dit jubileumjaar gaat vormen wordt later bekend gemaakt.

De presentatie is in handen van Victor Vlam.

 

Het Groot Jongerendebat Rotterdam is een samenwerking tussen Stichting LOKAAL en de Gemeenteraad van de Gemeente Rotterdam.

 

 

Gegevens

Datum:
13 december 2021
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,