Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DRAAD special: Verkiezingsshow met de Kiesmannen

25 februari 2021 van 20:00 tot 21:30 | €5

In de laatste weken voor de Tweede Kamerverkiezingen touren de Kiesmannen virtueel door het land hun interactieve, online Verkiezingsshow!

2020 was een onstuimig jaar: de wereld werd overvallen door een ongekende pandemie, geteisterd door een economische crisis en in de ban van de wereldwijde protest movement #BlackLivesMatter. Op 17 maart 2021 mogen we naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen om een keuze te maken voor de toekomst van ons land. Maar zien we de bomen door het bos nog wel?!

Wat is er gebeurd de afgelopen vier jaar? Wat vinden de verschillende partijen op het gebied van corona-beleid, economie, zorg, huisvesting en klimaat? En krijgen we dit keer eindelijk een vrouwelijke premier?

Tijdens deze online verkiezingsshow show vol satire, inhoudelijke analyse, muziek en interactie loodsen de Kiesmannen jou door het Haagse moeras. Zodat jij na de show precies weet wat jij moet gaan stemmen op 17 maart.

De Kiesmannen zijn drie politiek theatermakers (Jochem Jordaan, Floris Rijssenbeek en Dylan Ahern) die aan de wieg stonden van verschillende politieke shows, campagnes en podcasts. Ze stonden eerder in o.a. een uitverkocht Paradiso, ITA, Stadsschouwburg Groningen, Stadsgehoorzaal Leiden, en in verschillende theaters in Europa.

Koop kaarten

Deze avond wordt georganiseerd door Arminius, stichting LOKAAL en Studium Generale EUR.

Gegevens

Datum:
25 februari 2021
Tijd:
20:00 tot 21:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Site:
https://arminius.stager.nl/web/tickets/111047380