Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DRAAD: Lijsttrekkersdebat Provinciale Statenverkiezingen

19 maart 2019 van 20:00 tot 21:30 | €7,50

Mededeling: dit debat gaat door. 

Op 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Heb je stiekem geen idee waar je dan eigenlijk voor stemt? Of weet je dat wel maar ben je benieuwd naar de hete hangijzers die de komende vier jaar de provinciale agenda gaan bepalen? Wil je de lijsttrekkers van de grootste partijen leren kennen en ben je nieuwsgierig naar hun politieke toekomstplannen? Of wil je gewoon graag horen waarom je als Rotterdammer  op 20 maart überhaupt naar de stembus zou moeten? Dan is dit de avond waar je moet zijn!

We beginnen met een verhelderend mini-college over het wie, wat, waar en waarom van de Provinciale Statenverkiezingen. Daarna gaan de lijsttrekkers uit Zuid-Holland met elkaar in debat en kun je hen uiteraard het hemd van het lijf vragen tijdens de ‘derde’ helft (aan de bar).

Te gast: Adri Bom-Lemstra (lijsttrekker CDA Zuid-Holland), Ria Oosterop (lijsttrekker D66 Zuid-Holland), Lies van Aelst (lijsttrekker SP Zuid-Holland), Berend Potjer (lijsttrekker GroenLinks Zuid-Holland), Anne Koning (lijsttrekker PvdA Zuid-Holland) en Jeannette Baljeu (nr. 2 VVD Zuid-Holland).

Gespreksleiding: Francisco van Jole

Bestel nu je tickets.

 

Gegevens

Datum:
19 maart 2019
Tijd:
20:00 tot 21:30
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisatoren

LOKAAL
Arminius

Locatie

Arminius
Museumpark 3
Rotterdam,
+ Google Maps