Laden Evenementen

« All Evenementen

Basiscursus Gemeentepolitiek

29 september van 19:00 tot 21:30 | €80

Ga in vogelvlucht door het politieke landschap!

In vier bijeenkomsten krijg je aan de hand van actuele voorbeelden de hoed en de rand te zien van de Rotterdamse politiek. Je krijgt inzicht in wie de beslissingen nemen, hoe besluiten tot stand komen en wat je kunt doen om zelf invloed uit te oefenen op de (lokale) besluitvorming.

Ook is er aandacht voor de gebiedscommissies. Wat is een gebiedscommissie? En wat betekenen ze voor jouw stad, wijk en belangen?

Gedurende de cursus komen er meerdere gastsprekers uit de politiek en de gemeente langs om uitleg en toelichting te geven op basis van hun eigen ervaring.

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor iedereen die belangstelling heeft voor politiek en voor het bestuur van de stad. Voorkennis over politiek is niet nodig.

Waar en wanneer?

Deze Basiscursus wordt gegeven door Fouad en vindt plaats het Industriegebouw (Goudsesingel 96) op vier woensdagavonden, namelijk woensdag 29 september, 6, 13 en 20 oktober (19:00 – 21:30). De kosten bedragen € 80,- (voor de gehele cursus, dus voor vier avonden). Inschrijven kan t/m zondag 26 september.

Aanmelden kan via onderstaand formulier

Inschrijven Basiscursus Gemeentepolitiek - september 2021


Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
19:00 tot 21:30
Kosten:
€80
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

LOKAAL
Telefoon:
010 443 30 60
E-mail:
info@lokaal.org
Site:
www.lokaal.org