Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basiscursus Gemeentepolitiek

29 januari 2019 van 19:00 tot 21:30 | €80

Ga in vogelvlucht door het politieke landschap.

In vier bijeenkomsten krijg je aan de hand van actuele voorbeelden de hoed en de rand te zien van de Rotterdamse politiek. Je krijgt inzicht in wie de beslissingen nemen, hoe besluiten tot stand komen en wat je kunt doen om zelf invloed uit te oefenen op de (lokale) besluitvorming.

Ook is er aandacht voor de gebiedscommissies. Wat is een gebiedscommissie? En wat betekenen ze voor jouw stad, wijk en belangen?

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor iedereen die belangstelling heeft voor politiek en voor het bestuur van de stad. Voorkennis over politiek is niet nodig.

Waar en wanneer?

Deze Basiscursus wordt gegeven door Fouad el Haji en vindt plaats bij de Volksuniversiteit (Heemraadssingel 277) op vier dinsdagavonden van 19.00 tot 21.30 uur, namelijk dinsdag 29 januari, dinsdag 5 februari, dinsdag 12 februari en dinsdag 19 februari 2019. De kosten bedragen (voor de gehele cursus, dus voor vier avonden) € 80,-.

Update!

Aanmelden voor de Basiscursus Gemeentepolitiek is niet meer mogelijk, we zitten helemaal vol! De volgende reeks start in het najaar, hiervoor kun je je nog niet aanmelden. Tip: abonneer je op onze nieuwsbrief als je er op tijd bij wilt zijn via !

Gegevens

Datum:
29 januari 2019
Tijd:
19:00 tot 21:30
Kosten:
€80
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Rotterdamse Volksuniversiteit
Heemraadssingel 277
Rotterdam,
+ Google Maps