Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basiscursus Gemeentepolitiek

31 januari 2018 van 19:00 tot 21:30 | €80

Ga in vogelvlucht door het politieke landschap.

In vier bijeenkomsten krijg je aan de hand van actuele voorbeelden de hoed en de rand te zien van de Nederlandse politiek. Je krijgt inzicht in wie de beslissingen nemen, hoe besluiten tot stand komen en wat je kunt doen om zelf invloed uit te oefenen op de (lokale) besluitvorming.

Ook is er aandacht voor de gebiedscommissies. Wat is een gebiedscommissie? En wat betekenen ze voor jouw stad, wijk en belangen?

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor iedereen die belangstelling heeft voor politiek en voor het bestuur van de stad. Voorkennis over politiek is niet nodig.

Waar en wanneer?

Deze cursus bestaat uit een reeks van vier woensdagavonden: 31 januari, 7, 14 en 21 februari. Locatie: Rotterdamse Volksuniversiteit (Heemraadssingel 277).

Deelname bedraagt €80,-.

Let op: Op dinsdag 30 januari start ook een reeks. Deze vindt plaats op het Ungerplein 2, flat nummer 10 (5e verdieping, kantoor van LOKAAL). 

Inschrijven voor deze cursus is helaas niet meer mogelijk. In het najaar zal de volgende Basiscursus Gemeentepolitiek plaatsvinden. U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief als u er zeker van wilt zijn dat u er voor de volgende reeks op tijd bij bent! 

Gegevens

Datum:
31 januari 2018
Tijd:
19:00 tot 21:30
Kosten:
€80
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

LOKAAL
Telefoon:
010 443 30 60
E-mail:
info@lokaal.org
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rotterdamse Volksuniversiteit
Heemraadssingel 277
Rotterdam,
+ Google Maps