Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basiscursus Gemeentepolitiek

2 februari 2017 van 19:00 tot 21:30 | €80

Ga in vogelvlucht door het politieke landschap.

In vier bijeenkomsten krijg je aan de hand van actuele voorbeelden de hoed en de rand te zien van de Nederlandse politiek. Je krijgt inzicht in wie de beslissingen nemen, hoe besluiten tot stand komen en wat je kunt doen om zelf invloed uit te oefenen op de (lokale) besluitvorming.

Tijdens de bijeenkomsten zijn gastsprekers aanwezig uit de politiek en de gemeente om uitleg en toelichting te geven op basis van hun eigen ervaring. Ook is er speciale aandacht voor de nieuwe gebiedscommissies. Wat is een gebiedscommissie? En wat betekenen ze voor jouw stad, wijk en belangen?

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor iedereen die belangstelling heeft voor politiek en voor het bestuur van de stad. Voorkennis over politiek is niet nodig.

Waar en wanneer?

Deze cursus vindt plaats op donderdag 2, 9, 16 en 23 februari. Locatie: Rotterdamse Volksuniversiteit (Heemraadssingel 277). Docent: Chris Aalberts.

Deelname bedraagt €80.

Update:

Inschrijven voor deze Basiscursus Gemeentepolitiek is niet meer mogelijk. Meedoen aan de volgende reeks? Meld je aan voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief (en wees als eerste op de hoogte als de inschrijving volgende reeks van start gaat)!

 

Gegevens

Datum:
2 februari 2017
Tijd:
19:00 tot 21:30
Kosten:
€80
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

LOKAAL
Telefoon:
010 443 30 60
E-mail:
info@lokaal.org
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rotterdamse Volksuniversiteit
Heemraadssingel 277
Rotterdam,
+ Google Maps