Laden Evenementen

« All Evenementen

010 Lijsttrekkersdebat

15 maart van 20:00 tot 21:30

Van wie is de stad? Werkt Rotterdam?

Exact zes dagen vóór de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 organiseren LOKAAL en het AD Rotterdams Dagblad hét lijsttrekkersdebat. Tijdens deze spectaculaire avond krijgen de Rotterdamse lijsttrekkers de kans om elkaar het vuur na aan de schenen te leggen. Zij gaan in een speciaal voor de gelegenheid opgebouwd decor in de Centrale Bibliotheek met elkaar in debat over onderwerpen die voor de Rotterdamse kiezer van belang zijn.

Datum:            Donderdag 15 maart 2018
Inloop:             19.30 uur
Start debat:     20.00 uur
Locatie:            Bibliotheek Rotterdam (Hoogstraat 110)

In het 010 Lijsttrekkersdebat worden de lijsttrekkers uitgedaagd niet alleen om debatvaardigheden in de strijd te gooien maar ook om hen te testen op hun dossierkennis. Hoe goed kunnen zij hun standpunten verdedigen en waarmee denken ze hun kiezers voor zich te winnen maar ook hoe goed kennen ze hun eigen verkiezingsprogramma eigenlijk?

Gekozen wordt hierbij voor twee debatblokken met een keur aan verschillende debatvormen met als doel een energiek en spetterend debat dat niet alleen boeiend is voor de bezoekers in de zaal maar ook voor de Rotterdammers die het debat online via een livestream kunnen volgen. Het doel van dit debat is om duidelijk te maken wat de impact van de geboden politieke oplossingen is voor de grote vraagstukken van Rotterdam en helder te maken wat er nu precies te kiezen is.

Aanmelden voor dit debat is nog niet mogelijk. Houd deze website hiervoor in de gaten. 

Organisatie: LOKAAL i.s.m. AD Rotterdams Dagblad en de Bibliotheek Rotterdam.

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
20:00 tot 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,