Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het centrum van Rotterdam: Voor de toerist of van de bewoners?

19 maart 2016 van 14:00 tot 15:30 | Gratis

Praat mee over het gebiedsplan!

Het gebiedsplan Centrum is aan een update toe. De gebiedscommissie wil hier zoveel mogelijk bewoners en ondernemers bij betrekken. Daarom bent u op zaterdag 19 maart van harte welkom voor een debat in de hal van de Centrale Bibliotheek.

Is het centrum voor toeristen of voor bewoners? Dat is de centrale vraag tijdens het debat in de grote hal van de Centrale Bibliotheek, dat de gebiedscommissie in samenwerking met LOKAAL organiseert op zaterdag 19 maart.

Gespreksleider Victor Vlam neemt bewoners en ondernemers van 14.00 uur tot 15.30 uur mee in een discussie en hoort graag wat hun wensen zijn. Wat gaat er goed in de wijk? Wat kan er juist beter? En is het centrum nou voor toeristen of van de bewoners? De uitkomsten van het debat neemt de gebiedscommissie mee in haar actuele gebiedsplan, dat eind maart ingeleverd moet worden bij het college. Meer informatie leest u hier.

010-Actueel is hét debatpodium voor iedere Rotterdammer die wil meepraten over actuele Rotterdamse onderwerpen. Dit debat wordt georganiseerd door LOKAAL in samenwerking met gebiedscommissie Centrum en Bibliotheek Rotterdam. 

Gegevens

Datum:
19 maart 2016
Tijd:
14:00 tot 15:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisatoren

LOKAAL
Gebiedscommissie Rotterdam Centrum
Bibliotheek Rotterdam

Locatie

Bibliotheek Rotterdam, centrale hal
Hoogstraat 110
Rotterdam,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie