Aanmelden als tafelvoorzitter Jongerentop010

Waarom tafelvoorzitter worden tijdens de Jongerentop010?

  1. Je krijgt een (gratis) training van LOKAAL: een introductie in de methodiek van de socratische dialoog en hoe je deze praktisch kunt inzetten om een gesprek te leiden;
  2. Tijdens de Jongerentop010 op vrijdag 9 oktober leid je een gesprek met 10 Rotterdamse jongeren. Je helpt de jongeren om tot concrete oplossingen te komen: hoe kunnen zij sterker uit de coronacrisis komen en wat hebben zij daarvoor nodig?
  3. Mensen van alle leeftijden kunnen zich aanmelden als tafelvoorzitter;
  4. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan dit unieke project, waarbij Rotterdamse jongeren hun stem kunnen laten horen!

Let op: deelname aan de cursus is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Als je je aanmeldt vertrouwen we erop dat je je committeert aan de Jongerentop010. Dit betekent dat er van je wordt verwacht dat je (na het volgen van de cursus) tijdens de Jongerentop010 op vrijdag 9 oktober een gesprek leidt.

Aanmelden als tafelvoorzitter Jongerentop010

  • Vul je voor- en achternaam in.
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    Als tafelvoorzitter op de Jongerentop010 ben je verplicht om eerst een (gratis) training te volgen. Geef aan wanneer je beschikbaar bent. Je hoeft slechts één training te volgen.